Adana'da Ahşap İmalathanesinde Yangın Kontrol Altına Alındı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adana'da Ahşap İmalathanesinde Yangın Kontrol Altına Alındı

17.06.2024 09:22

Adana'nın Yüreğir ilçesinde bulunan bir ahşap imalathanesinde çıkan yangın, itfaiye ve TOMA'nın müdahalesiyle kontrol altına alındı. İmalathaneden yükselen alevler, işyerin bekçisi tarafından hemen bildirildi. Yangın kontrol altına alınamayınca TOMA da takviye olarak gönderildi. Uzun uğraşlar sonucunda yangın söndürüldü.

Adana'da gece saatlerinde ahşap imalathanesinden çıkan yangın, itfaiye ve TOMA'nın müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yangın, Yüreğir ilçesi Haydaroğlu Mahallesi Karataş Caddesi'ndeki bir ahşap imalathanesinde henüz belirlenemeyen nedenle çıktı. İmalathaneden alevlerin yükseldiğini işyerin bekçisi Kaplan Ö. durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye yangına müdahaleye etmeye başladı.

Yangın kontrol altına alınamayınca takviyeye 3 Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) geldi. İtfaiye ve TOMA'nın müdahalesiyle yangın uzun uğraşların ardından kontrol altına alındı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da Ahşap İmalathanesinde Yangın Kontrol Altına Alındı - Son Dakika


Advertisement