Pes dedirten olay! Fırındaki sadaka kutusunu çaldı, kamera olan biten her şeyi kaydetti - Son Dakika
3.Sayfa

Pes dedirten olay! Fırındaki sadaka kutusunu çaldı, kamera olan biten her şeyi kaydetti

İstanbul Avcılar'da hamur alma bahanesiyle girdiği fırından sadaka kutusunu çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı.

30.05.2020 09:23  Güncelleme: 01:44

Avcılar'da ekmek fırınındaki sadaka kutusu, işyerine müşteri gibi gelen bir kişi tarafından çalındı. Hırsızlık, güvenlik kamerası ile kaydedildi.

Olay, Mustafakemal Paşa Mahallesi'ndeki bir fırında saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Fırın sahibi Kerem İmece, pişen ekmekleri çıkarmak için çaba harcarken elinde ceket bulunan bir kişi içeri girerek, hamur almak istedi. Fırında çalışan bir işçi poşet getirirken, müşteri gibi gelen kişi işlerin nasıl olduğunu sorarak sohbet etmeye, bir yandan da elinde tuttuğu ceketi ile gözüne kestirdiği sadaka kutusunun üzerine örtüp kendisine doğru çekerek çaldı. Kerem İmece, istenen hamuru poşete koyduktan sonra müşteriye teslim ederken, parasının üzerini verdi. Sadaka kutusunu çalan kişi daha sonra hızla uzaklaştı.

Pes dedirten olay! Fırındaki sadaka kutusunu çaldı, kamera olan biten her şeyi kaydetti

"BENİM BOYUMDASIN UTAN"

Bir süre sonra sadaka kutusunun yerinde olmadığını fark eden Kerem İmece, güvenlik kamerası kayıtlarını izleyince, hırsıza tepki gösterdi. Kendisinin fırındaki ekmeğin yanmaması için çaba harcadığı sırada gelen hırsızın arkasını döndüğü sırada bir yandan kendisi ile sohbet ederken, diğer yandan kutuyu çaldığını belirterek, "Böyle olmaz. Ramazan ayında müşterilerin öğrenciler için verdiği fitre veya hayır paralarının bulunduğu hayır kutusunu çalıyor. Bu yapılacak bir şey değil. Çok ayıp. İkinci kez bu yapılıyor. Çalınan kutuda 500-600 TL olduğunu tahmin ediyorum. Sabah tek eleman ile çalışıyordum. Fırında pişen ekmeği çıkarmanın derdindeydim. O ise, kutuyu aldıktan sonra hiç bir şey olmamış gibi hızla çıkıp gitti. 500 TL ile zengin mi olacak? Adam hayır için sadaka veriyor, fazladan ekmek parasını kutuya atıyor. İhtiyacı varsa gelsin, ben ekmeğini vereyim. Ama çalmasın. 25-26 yaşlarındasın. Yaşından, benim boyumdasın utan. Çok rahat, gözünü benden ayırmadan çalıp gidiyor. Polise de başvurdum." dedi.

Pes dedirten olay! Fırındaki sadaka kutusunu çaldı, kamera olan biten her şeyi kaydetti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Pes dedirten olay! Fırındaki sadaka kutusunu çaldı, kamera olan biten her şeyi kaydetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Fetih:
    Okutuda 500 600 çıkmaz bir. İkincisi o bozuklara düşmüşsü suçlu o değil bizleriz 2 4 Yanıtla
  • memo 27:
    ne zamanki biz islamiyetten biraz uzak kaldik seytan bize yaklasti 4 1 Yanıtla
  • EMEKÇİ:
    HIRSIZIN OĞLUDA HIRSIZ OLUR...YANİ BU İLLET İRSİDİR. 4 1 Yanıtla
  • Tarık:
    Bu ülkede insanlar neden yardıma bu kadar muhtaç? Yardım edenlere teşekkürlerimizi sunarken bir de olayın bu yönünü düşünmelisiniz. Bu eşitsilzikl ve adaletsizlik nereden kaynaklanıyor azıcık kafa yormalısınız. A haber izlerken kendimi Norveçte Dubaide yaşıyormuş gibi hissediyorum. Sokağa iniyorum millet açlıktan yerlerde sürünüyor. 2 0 Yanıtla
  • Bjk1903:
    kefen parası olur inşallah 1 1 Yanıtla
  • Kuzu:
    Hayatımda hiç görmediğim dediği ne kadar mafya anası babası varsa makamında ağırlamış resimleri mevcut.ama bizim millet için önemli değil çalıyor ama çalışıyor bal tutan parmağını yalarmış başınıza ne gelse hak ediyorsunuz hiç boşuna ağlamayın 1 0 Yanıtla
  • İşik Denız:
    Belkı çaresezlık.Allah kımseye bu duruma duşurmesın 0 1 Yanıtla
  • baba cino 3434:
    RABBiMYARXDIMCIMIZ OLSUN GENCLERDE ne din kalmIs ne iman 0 0 Yanıtla
  • CAFER KAVUNYEMEZ:
    O PARAYLA ZENGİN OLUNMAZ 0 0 Yanıtla
  • Efe:
    Ülke genelinde kişi başi gelir herzaman artiyor iş imkani artiyor ekonomi düzeliyorya nerde hani refah düzeyi yüksek olan biryede bjnlarin hiçbirisi olmaz bence herseyden önce işsizlige bir care bulunmasi ve gençlere sahipcikilmasi gerekir yoksa bu haberlerin arkasi kesilmez 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement