Baba ve Oğluna Ev Kurşunlamadan Adli Kontrol - Son Dakika
Son Dakika Logo

Baba ve Oğluna Ev Kurşunlamadan Adli Kontrol

20.09.2018 18:45

Samsun’da bir baba ile oğlu komşularının evinin kapısına tüfekle saldırı düzenlediği iddiasıyla çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun'da bir baba ile oğlu komşularının evinin kapısına tüfekle saldırı düzenlediği iddiasıyla çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, İlkadım ilçesinin İlyasköy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, E.Ö. (50) ile oğlu O.Ö. (24) komşuları olan K.S.'nin (55) evinin kapısına aralarındaki husumetten dolayı pompalı tüfekle 3 el ateş açtı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili baba ve oğlu yakalayarak gözaltına aldı.

Cinayet bürosunda sorgulanan E.Ö. ve O.Ö., Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren baba ve oğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Baba ve Oğluna Ev Kurşunlamadan Adli Kontrol - Son Dakika


Advertisement