Burdur İl Jandarma Komutanlığı Operasyonunda 4 Şahıs Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Burdur İl Jandarma Komutanlığı Operasyonunda 4 Şahıs Tutuklandı

Burdur İl Jandarma Komutanlığı Operasyonunda 4 Şahıs Tutuklandı

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir aylık uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında yakalanan 4 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlar sonucunda çok sayıda uyuşturucu madde, silah ve mühimmat ele geçirildi.

02.04.2024 16:26

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin bir aylık uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında yakalanan 4 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 01-31 Mart tarihleri arasında Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli olarak icra edilen 45 faaliyette yakalanarak adli/idari işlem yapılan 62 şüpheliden, 10'u adli kontrol şartıyla serbest, 12'si ise ifadesinin alınmasın ardından serbest bırakıldı. 4'ü ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Müdahale edilen olaylarda, 53 gram eroin, 44 gram bonzai, 18 gram metamfetamin, 7 adet sentetik ecza, 17 adet kullanma aparatı, 4 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet av tüfeği, 42 adet tabanca mühimmatı, 65 adet av tüfeği mühimmatı, 2 adet bıçak, 5 adet dedektör, 4 adet muhtelif kazı malzemesi ele geçirildi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Burdur İl Jandarma Komutanlığı Operasyonunda 4 Şahıs Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement