Giresun arama kurtarma ekipleri hayat kurtarmaya devam ediyor - Son Dakika
3.Sayfa

Giresun arama kurtarma ekipleri hayat kurtarmaya devam ediyor

Giresun arama kurtarma ekipleri hayat kurtarmaya devam ediyor Deprem bölgesine desteğe giden Giresun'un Bulancak Belediyesi İtfaiye ekipleri iki çocuğu göçük altından sağ olarak çıkardı.

07.02.2023 17:40  Güncelleme: 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun arama kurtarma ekipleri hayat kurtarmaya devam ediyor

GİRESUN - Deprem bölgesine desteğe giden Giresun'un Bulancak Belediyesi İtfaiye ekipleri iki çocuğu göçük altından sağ olarak çıkardı.

Kurtarma araç, gereç ve personelleriyle birlikte deprem bölgesinde bulunan Bulancak Belediyesi ekipleri Adıyaman'da göçük altından iki kız çocuğunu sağ olarak kurtardı. Kurtarma anları ise cep telefonu görüntülerine yansıdı.

Depremin hemen ardından yola çıkan Bulancak itfaiyesi arama kurtarma ekipleri Adıyaman'da kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Ekipler şu ana kadar birçok kişiyi sağ şekilde göçük altından çıkarırken iki kız çocuğunun kurtulma anları ise görüntülendi. Ayrıca Bulancak Belediyesi 45 personel 10 iş makinesini Adıyaman Valiliği AFAD Başkanlığının emrine tahsis edildiği belirtildi.

Öte yandan Giresun'dan Malatya'ya giden İHH Arama Kurtarma ekibinin de enkaz altından bir çocuğu kurtarma anları görüntülere yansıdı.

Giresun arama kurtarma ekipleri hayat kurtarmaya devam ediyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Giresun arama kurtarma ekipleri hayat kurtarmaya devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement