Kayseri'de Huzur-38 Operasyonunda 61 Kişi Hakkında İşlem Başlatıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kayseri'de Huzur-38 Operasyonunda 61 Kişi Hakkında İşlem Başlatıldı

03.08.2024 09:18

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Huzur-38 operasyonunda 63 ekip görev aldı. Operasyon kapsamında 2 bin 308 kişi sorgulandı, 854 araç kontrol edildi ve 34 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca, yapılan aramalarda uyuşturucu madde, ruhsatsız silahlar ve mühimmat ele geçirildi. Operasyon sonucunda 61 kişi hakkında işlem başlatıldı. Kayseri Emniyeti, halkın huzurunu bozmaya çalışanlarla mücadelesinin kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.

Kayseri'de 63 ekip ile gerçekleştirilen "huzur-38" operasyonunda 2 bin 308 kişi sorgulandı, 61 kişi hakkında işlem başlatıldı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kentin huzur ve güvenliği için 63 ekip ile huzur-38 uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada 2 bin 308 şahıs sorgulanırken, 854 araç kontrol edildi, 34 aranan şahıs yakalandı. Yapılan aramalarda ise 12,77 gram narkotik madde, 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet kurusıkı tabanca ve 120 adet fişek ele geçirildi. 5 aracın da trafikten men edildiği uygulamada, 61 şahıs hakkında da gerekli işlemler başlatıldı.

Kayseri Emniyeti'nden yapılan açıklamada; "Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlarla mücadelemiz aralıksız ve kararlı şekilde devam edecektir" denildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayseri'de Huzur-38 Operasyonunda 61 Kişi Hakkında İşlem Başlatıldı - Son Dakika


Advertisement