Malatya'da iş yerinde çalışanı pompalı tüfekle vuran kişi gözaltına alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Malatya'da iş yerinde çalışanı pompalı tüfekle vuran kişi gözaltına alındı

Malatya\'da iş yerinde çalışanı pompalı tüfekle vuran kişi gözaltına alındı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, bir iş yerinde çalışanıyla tartışan bir kişi, pompalı tüfekle arkadaşını vurarak ağır yaraladı. Yaralı, hastanede tedavi altına alınırken, saldırgan ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

18.11.2023 23:24

Malatya'da arkadaşını pompalı tüfekle vurdu: 1 ağır yaralı

MALATYA - Malatya'da iş yeri çalışanı ile arkadaşı arasında çıkan tartışmada pompalı tüfekle karın bölgesinde vurulan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı.

Olay, 21.10 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Emeksiz Caddesi girişinde kot pantolonu satışı yapan bir iş yeri çalışanı A.C. ile görüşmeye gelen arkadaşı Y.B. arasında henüz bilenmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası olay yerinde ayrılan Y.B. daha sonra yanına pompalı tüfek alarak geldiği iş yerinde A.C. ateş açtı. Açılan ateş sonucu karın bölgesine isabet alan genç ağır yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı A.C. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren A.C.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, olayın zanlısı yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Malatya'da iş yerinde çalışanı pompalı tüfekle vuran kişi gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement