Ordu ve Giresun'da 4 camiden hırsızlık yapan şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Ordu ve Giresun'da 4 camiden hırsızlık yapan şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Ordu ve Giresun'da bulunan 4 camiden hırsızlık yaptığı tespit edilen şahıs, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri de bulunuyor.

08.12.2023 15:43  Güncelleme: 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Camilerden hırsızlık yapan şüpheli adli kontrolle serbest

ORDU - Ordu ve Giresun'da toplamda 4 camiden hırsızlık yaptığı gerekçesiyle yakalanan ve adliyeye sevk edilen şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ordu'nun Gülyalı ilçesinde bulunan 2 cami, Ünye ilçesinde bulunan 1 cami ile Giresun'un Bulancak ilçesinde bulunan 1 camiden farklı zamanlarda hırsızlık olayı meydana geldi. Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler, toplamda 4 camide meydana gelen hırsızlık olayının M.Y. tarafından yapıldığını tespit etti. Ordu İl Jandarma Komutanlığı tarafından özel kurulan Asayiş Unsurları ve Jandarma Dedektifleri ekipleri, olayların şüphelisi M.Y. 'yi yakaladı.

Gözaltına alınan ve karakoldaki işlemlerinin ardından Ordu Adliyesi'ne sevk edilen M.Y., çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği'nce adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Öte yandan M.Y.'nin, Turnasuyu Mahallesi'nde bulunan bir camiye girdiği ve çıktığı anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kaydedilen görüntülerde bisikleti ile camiye gelen M.Y.'nin caminin kapısını açarak içeri girdiği, sonrasında camiden ayrıldığı görülüyor.

Ordu ve Giresun\'da 4 camiden hırsızlık yapan şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ordu ve Giresun'da 4 camiden hırsızlık yapan şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement