Pendik'te Resmi ve Özel Belgede Sahtecilik Yapan Dolandırıcılara Operasyon - Son Dakika
Son Dakika Logo
3.Sayfa

Pendik'te Resmi ve Özel Belgede Sahtecilik Yapan Dolandırıcılara Operasyon

01.07.2018 17:40

Pendik'te resmi ve özel belgede sahtecilik yapan dolandırıcılara operasyonİSTANBUL - Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan eş zamanlı operasyonlarda, çeşitli illerde resmi ve özel belgede sahtecilik yaparak vatandaşlar ile kamu kurumlarını dolandıran 5 şahıs yakalandı.

Pendik'te resmi ve özel belgede sahtecilik yapan dolandırıcılara operasyon

İSTANBUL - Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan eş zamanlı operasyonlarda, çeşitli illerde resmi ve özel belgede sahtecilik yaparak vatandaşlar ile kamu kurumlarını dolandıran 5 şahıs yakalandı.

Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, çeşitli illerde resmi ve özel belgede sahtecilik yaparak vatandaşlar ile kamu kurumlarını dolandıran, tefecilik yapan ve silahla yaralama olaylarına karışan şahıslar tespit edildi. Çalışmaların devamında şahısların ikamet adreslerine ulaşan polis ekipleri Pendik'te 15 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Sabaha karşı düzenlenen operasyonlarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kayıtları da bulunan F.Y., A.Y, A.K., B.D. ve M.T. isimli 5 şahıs yakalandı. Şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Pendik'te Resmi ve Özel Belgede Sahtecilik Yapan Dolandırıcılara Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement