Şanlıurfa'da, 1 kişinin ölümü sonucu iki aile arasında yaşanan husumet nedeniyle yakılan 20 eve 2'si daha eklendi.
ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI KANLI BİTTİ
Şanlıurfa kent merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Uğurlu Mahallesi'nde geçen yıl Aralık ayında, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışan Alpak ile Altun aileleri arasında çıkan tartışmada, 50 yaşındaki Mehmet Alpak tabancayla öldürüldü, 4 kişi de yaralandı.
20 EVİ ATEŞ VERDİLER
Olayın ardından yaşamını yitiren Alpak'ın yakınları, husumetli oldukları Altun Ailesi fertlerine ait 20 evi ateşe verdi.
EVLERİNİ TERK ETMEK ZORUNDA KALDILAR
Mahallede yaşanan ve birkaç gün süren gerginlik, jandarmanın müdahalesiyle sonlandırılırken, Altun ailesine mensup çok sayıda kişi ise evlerini terk ederek farklı yerlere taşındı.
2 EV DAHA ATEŞE VERİLDİ
Jandarmanın önlem aldığı mahallede, bu gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, Altun ailesi fertlerine ait 2 ev daha benzin dökülerek ateşe verildi.
JANDARMA ŞÜPHELİLERİN PEŞİNE DÜŞTÜ
Mahallede hazır bekletilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, jandarma evleri kundaklayan kişi ya da kişilerin kimliklerinin saptanarak yakalanması için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Son Dakika › 3.Sayfa › 1 Kişinin Öldüğü Mahallede 2 Ev Daha Yakıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (4)