Sivas Gürün'de ceviz silkelemek için ağaca çıkan 70 yaşındaki kişi düşerek öldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sivas Gürün'de ceviz silkelemek için ağaca çıkan 70 yaşındaki kişi düşerek öldü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Akşam saatlerinde Suçatı köyü Boğaziçi Mahallesi'nde ceviz silkelemek için ağaca çıkan 70 yaşındaki kişi dengesini kaybederek yere düştü. Ağır yaralanan kişi için 112'den yardım istendi ancak sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde kişinin hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Sivas'ın Gürün ilçesinde ceviz ağacından düşen bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Suçatı köyü Boğaziçi Mahallesi'nde meydana geldi. Ceviz silkelemek için ağaca çıkan 70 yaşındaki Muhammet Takçı, dengesini kaybederek yere düştü. Ağır yaralanan Takçı için 112'den yardım istendi. Sağlık ekipleri olay yerine vardıklarında yaşlı vatandaşın ölmüş olduğu anlaşıldı. Takçı'nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Matalya'ya gönderildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.