Başbakan'dan "Maltepe'de 2.5 Milyon Kişi Olalım" Talimatı

Son Güncelleme:

Başbakan Erdoğan, partililere Maltepe mitingiyle ilgili talimat verdi. Erdoğan, "Yenikapı'da 1.5 milyon kişi vardı, Maltepe'de 2, 2.5 milyon kişi olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe mitingine katılımın, Yenikapı mitingine göre daha çok olmasını istedi. Erdoğan, "Maltepe'de bu çıtayı yükseltmenizi istiyorum. Yenikapı'da 1.5 milyon kişi vardı, Maltepe'de 2, 2.5 milyon kişi olsun" dedi.

TEŞKİLATA "SEÇİME 13 GÜN KALDI" HATIRLATMASI

Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nca Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde partililere hitap etti.

Erdoğan, seçime 13 gün kaldığını bildirerek, partisinin İstanbul teşkilatının bu süreyi dolu dolu geçirmesini özellikle rica etti.

"YENİKAPI ÇITASI, MALTEPE'DE AŞILSIN"

Tarihte ilk kez yaşanacak bu seçimin en uygun şekilde, bir bayram, şölen hazırlığı içinde İstanbul'u kuşatmasını temenni eden Erdoğan, yerel seçimler öncesi Yenikapı'da gerçekleştirdikleri ve çıtanın ulaştığı en üst seviyenin Maltepe'de gerçekleştirecekleri mitingle aşılmasını istedi.

"KARDEŞİM '5 MİLYON' DİYOR"

Salondaki bir kişinin sözleri üzerine Erdoğan, "Şimdi kardeşim tabii oradan '5 milyon' diyor. Gökten ne yağar ki yer kabul etmez yani. Burada öyle bir şeyimiz yok. İnşallah haftaya pazar Maltepe'de İstanbul mitingimizi çok farklı bir atmosferde yapacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com