Davutoğlu'ndan Demirtaş'a: Kendisi Siyaset Yapıyor, Kardeşi Terörist

Son Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Düzce mitinginde Selahattin Demirtaş'a yüklenerek "Kendisi siyaset yapıyor, dağda kardeşi terörist." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin Düzce mitinginde konuştu. Davutoğlu, konuşmasında HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a yüklenerek "Kendisi siyaset yapıyor, dağda kardeşi terörist." dedi.

İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları:

"HDP'ye saldırı olduğunda hemen Ak Parti'yi suçlamak istediler. HDP MHP'ye pas attı, "Siz yapmadıysanız açıklayın" diye. MHP de aldı bu pası "biz yapmadık AK Parti yaptı" dedi. Siz bunlara oy verecek misiniz? Oysa biz en başından bu saldırıyı kınadık. Kendisi siyaset yapıyor, dağda kardeşi terörist. Bir ayağı dağda bir ayağı ovada olmaz. Net tercih yapacaklar.

"ONLARIN PARTİLERİNİN ADI ETP"

Bunlar eski Türkiye'yi kurmak istiyorlar, yani koalisyon ülkesi. Yani bir gecede yüzde 7 bin 200'lük faizlerin ülkesi. Bir anayasa kitapçığı atıldığı için ülkenin iflas ettiği bir ülke. Onların partilerinin adı ETP, eski Türkiye partisi. Kartel medyası, Uluslararası işbirlikçileri hep beraber geliyor. Hep beraber gelseniz de Allah ve millet bizimledir.

"2015'TE DEMİRTAŞ'I PARLATMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Her seçimde birini parlattılar. Önce Genç Parti'yi 2002'de. Sonra 2007'de yeni kumpaslarla yeni koalisyonlarla, 2011'de Kılıçdaroğlu'ndan Gandi çıkarmaya kalktılar. 2015'te de Demirtaş'ı parlatmaya çalışıyorlar.

Ama bu medya böyle çabalar içindeyken biz sadece millete güvenerek yolumuza devam ediyoruz."

Kaynak: Haberler.Com