Hacıosmanoğlu: Bülent Yıldırım'la Telefonda Konuştum

Son Güncelleme:

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Maçın hakemi Bülent Yıldırım'ı aradım ve maçı hakkaniyetli yönetmesi konusunda görüşümü bildirdim." dedi.

Fenerbahçe maçı öncesi hakem Bülent Yıldırım hakkındaki sözleri büyük yankı yaratan ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yine olay yaratacak bir açıklama yaptı.

"HAKEMİ TELEFONLA ARADIM"

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, takımın İstanbul'a hareketinden önce havaalanında yaptığı açıklamada Fenerbahçe-Trabzonspor maçının hakemi Bülent Yıldırım'ı telefonla aradığını ve maçı hakkaniyetli yönetmesi konusunda görüşünü bildirdiğini basın söyledi.

ÇAKAR: SKANDAL VE PROVOKASYON

Konuyla alakalı yorum yapan eski hakemlerden Ahmet Çakar, resmi twitter hesabından şu ifadeleri kullandı; " Yusuf Namoğlu'na çok net söylüyorum. Her ne kadar Bülent Yıldırım'ın hiçbir suçu olmasa da hakem değiştirilmelidir. Sebebini açıklayacağım. İHO'nun hakemı araması çok büyük bir skandal ve provokasyondur. Bu andan itibaren hakemin çalacağı her karar sorun yaratır. Hakem değişmelidir."


Kaynak: Haberler.Com