Icardi'den Ali Koç'a jet hızında yanıt: Saldırıya cevap vermeliyiz

Son Güncelleme:

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, Hatayspor maçının ardından yaptığı açıklamalarda, önemli bir galibiyet aldıklarını ve gol ve galibiyet için mutlu olduğunu söyledi. Ayrıca, Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurulu'nda yapılan bazı yorumlara da cevap veren Icardi, dürüst bir kulüp olduklarını ve saldırı olduğu zaman cevap vermeleri gerektiğini belirtti.

Süper Lig devi Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, 1-0 kazandıkları Hatayspor maçının ardından yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"GOL VE GALİBİYET İÇİN MUTLUYUM"

Mücadele hakkında değerlendirmelerde bulunan Arjantinli yıldız, "Önemli bir galibiyet. Çok iyi oynamadık ama rakipten iyiydik. Gol ve galibiyet için mutluyum. Seriye devam etmeliyiz" dedi.

"BİZE SALDIRANLARA CEVAP VERMELİYİZ"

Maç öncesinde Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurulu'nda konuşan Ali Koç'un açıklamalarına da yanıt veren Icardi, "Biz maç maç gidiyoruz. Maç önünde kulüp ve başkanımız hakkında bazı yorumlar yapılmış onları duyduk. Biz dürüst bir kulübüz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bize saldırı olduğu zaman cevap vermeliyiz diye düşünüyorum. İyi uyuyacağız diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor