Icardi'den Ali Koç'a jet hızında yanıt: Saldırıya cevap vermeliyiz - Son Dakika
Spor

Icardi'den Ali Koç'a jet hızında yanıt: Saldırıya cevap vermeliyiz

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, Hatayspor maçının ardından yaptığı açıklamalarda, önemli bir galibiyet aldıklarını ve gol ve galibiyet için mutlu olduğunu söyledi. Ayrıca, Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurulu'nda yapılan bazı yorumlara da cevap veren Icardi, dürüst bir kulüp olduklarını ve saldırı olduğu zaman cevap vermeleri gerektiğini belirtti.

02.04.2024 23:13  Güncelleme: 23:17

Süper Lig devi Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, 1-0 kazandıkları Hatayspor maçının ardından yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"GOL VE GALİBİYET İÇİN MUTLUYUM"

Mücadele hakkında değerlendirmelerde bulunan Arjantinli yıldız, "Önemli bir galibiyet. Çok iyi oynamadık ama rakipten iyiydik. Gol ve galibiyet için mutluyum. Seriye devam etmeliyiz" dedi.

"BİZE SALDIRANLARA CEVAP VERMELİYİZ"

Maç öncesinde Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurulu'nda konuşan Ali Koç'un açıklamalarına da yanıt veren Icardi, "Biz maç maç gidiyoruz. Maç önünde kulüp ve başkanımız hakkında bazı yorumlar yapılmış onları duyduk. Biz dürüst bir kulübüz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bize saldırı olduğu zaman cevap vermeliyiz diye düşünüyorum. İyi uyuyacağız diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Icardi\'den Ali Koç\'a jet hızında yanıt: Saldırıya cevap vermeliyiz
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Icardi'den Ali Koç'a jet hızında yanıt: Saldırıya cevap vermeliyiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Ankara null: buyuksun icardi 573 232 Yanıtla
  • fatih çetinkol: Adamın dibisin 550 224 Yanıtla
    Ali Arslan: 11 branşta kadın ve erkeklerde zirvede FB ve hiçbir kulvarda rekabet edemeyen pensilvanyaspor, Dünyanın en büyük kulübü Fenerbahçe ???? 142 243 Mevlut Emre: Türk hakemleri sayesinde adam olan kişi bildiyi bir şey yok hakem verir icardi biz aldik der 130 228 Oktay KUŞÇU: Ali Arslan 11 branşı topla bir futbol etmez Türkiye'de. Futbol harici diğer branşlar bizim ülkemizde boşşşşşşş..... 104 51 zafer koc: Mevlüt Emre sana tarrak lazım. Saçını tararsın veya kafana sürtersin. Maç gayet temizdi. Sen fenerbahçenin maçlarını at gözlüğünü çıkarıp insan gibi izle ve o haksız penaltılar ile kazandığınız puanları bir hesapla. Sezon başından beri FB yi yarışta tutan hakemler. Gözünle izle maçı başka bir yerinle değil. 59 15
  • Kaan Simsek: en güzel cevap icardiden 485 172 Yanıtla
  • Ensar Coşkun: şampiyon Cimbom ???? 465 177 Yanıtla
  • Ömer Çelik: Hem saha da hem maçtan sonra saplamış ağlaklara 462 173 Yanıtla
    Mevlut Emre: Sahada türk hakemleri oynuyor sizinle ama saha dışında bilmem 75 122
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement