Koru'dan İhsanoğlu Adaylığına "Nur Serter" Benzetmesi

Son Güncelleme:

CHP'nin çatı adayı olarak İhsanoğlu'nu göstermesine, Star Gazetesi yazarı Fehmi Koru "AK Parti'nin Serter'i aday göstermesi gibi" yorumunda bulundu.

CHP’nin çatı adayı olarak MHP’ye önerdiği eski İKÖ Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına, Star Gazetesi yazarı Fehmi Koru, Habertürk'te katıldığı programda " AK Parti'nin CHP'li Nur Serter'i aday göstermesi gibi bir şey" yorumu geldi.

FEHMİ KORU'DAN İLGİNÇ BENZETME

Star Gazetesi yazarı Fehmi Koru, Habertürk'te katıldığı programda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MHP lideri Bahçeli'ye çatı aday olarak Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adını önermesine ilişkin yorumlarda bulundu. Koru, İhsanoğlu'nun adının önerilmesini "AK Parti'nin Nur Serter'i aday göstermesi"ne benzetti.

"İHSANOĞLU İSTER KAZANSIN İSTER KAZANAMASIN..."

Koru, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun aday gösterilmesiyle ilgili olarak "İster kazansın ister kazanamasın, CHP artık farklı bir parti olmak zorunda... O içeriği nasıl dolduracaklar, kimlerle dolduracaklar... Öyle bir isim ki, AK Parti'nin Nur Serter'i aday göstermesi gibi bir şey... Dolayısıyla, eğer böylesine bir ters köşeyi düşünebilmişse CHP ve bundan medet umuyorsa ve gerçekten bir yarar getirecekse; diyelim ki oyların yüzde 40'ın üzerine çıkmasını sağlayacaksa, yolun bu olması gerektiğini göreceklerdir." diye konuştu.








Kaynak: Haberler.Com