Orhan Hakalmaz Kale'ye Çıkacak!

Son Güncelleme:

Gebze Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunda Eskihisar Kalesi'nde düzenlediği konser ve etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Eskihisar Ramazan etkinliklerinde, 13 Ağustos Cumartesi gecesi, türkülerin ve deyişlerin kadife sesli solisti Orhan Hakalmaz, en seçkin eserlerini Gebzeli müzikseverler için seslendirecek


Talha Uğurluel ve Reha Yeprem'in peygamber sevgisi konulu konferans ve şiir dinletisiyle start alan Kale'de Ramazan etkinlikleri; Bosnalı çocuklardan oluşan ilahi korosunun konseriyle devam etti. Kale'yi dolduran yüzlerce Gebzeliye müzik dolu unutulmaz bir akşam yaşatan Bosna Hersek Sultan Fatih Mehmet Korosu'nun ardından 13 Ağustos Cumartesi günü Türk halk müziğinin farklı sesi Orhan Hakalmaz Kale'de sahne alacak. Saat 22.00'de başlayacak konserde Hakalmaz, Anadolu'nun farklı yörelerinden derlediği türkü ve deyişleri, kadife sesiyle Gebzeli sanatseverler için seslendirecek. Eskihisar'da düzenlenecek Ramazan gecelerinde ayrıca 15 Ağustos Pazartesi saat 22.00'de Tuncay Akay, 18 Ağustos Perşembe saat 22.00 Bedirhan Gökçe, 23 Ağustos Salı saat 22.00'de Talha Uğurluel-Reha Yeprem ve son olarak 27 Ağustos Cumartesi akşamı saat 22.00'de Kale'nin eşsiz manzarası altında sahne alacak.

Kaynak: Bültenler