Bahçelievler'de bir evde dans eden kadının videosunu çeken şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi - Son Dakika
Güncel

Bahçelievler'de bir evde dans eden kadının videosunu çeken şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi

İstanbul'da bir evde dans eden kadının videosunu habersiz çekip sosyal medyada yayınlayan şahıs, polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

26.04.2024 23:29

Bahçelievler'de bir evde dans eden kadının videosunu habersiz çekip sosyal medyada yayınlayan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DANS EDEN KADINI VİDEOYA ALDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçaklığıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir evde dans eden kadınla ilgili dün sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine çalışma yaptı. Ekipler, şüpheli F.A'nın Bahçelievler'de bir ikamette dans eden kadını, evin dış kısmından videoya aldıktan sonra sosyal medyada yayınladığını tespit etti. F.A. ikametinin bulunduğu Esenyurt'ta sokakta yakaladı.

Bahçelievler'de bir evde dans eden kadının videosunu çeken şüpheli tutuklandı

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Şüpheli polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcılığınca sorgulanan F.A. sevk edildiği hakimlikçe "özel hayatın gizliliğinin ihlali" ve "kişisel verilerinin hukuka aykırı olarak ele geçirilmesi ve yayılması" suçlarından tutuklandı.

KENDİSİNE YÖNELİK TEPKİLERE SKANDAL YANIT

Yayınladığı görüntülerle sosyal medyada infial yaratan Pakistanlı şahsa tepkiler kısa sürede büyürken, kendisine yönelik tepkilere de skandal bir yanıt verdiği görüldü.

"400 BİN DOLARLIK YATIRIM KARŞILIĞINDA TÜRK VATANDAŞLIĞINI ALDIM"

Şahıs, TikTok'taki videonun altına "Sen de geri döneceksin" yorumu yapan kullanıcıya "Sen kim oluyorsun da bana böyle diyorsun? 400 bin dolarlık yatırım karşılığında Türk vatandaşlığını aldım. Çık dışarı" cevabı verdi. Olay kısa sürede büyük infial yaratırken, resmi makamlardan konuya ilişkin henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bahçelievler'de bir evde dans eden kadının videosunu çeken Pakistanlı şahıs tutuklandı
Bahçelievler\'de bir evde dans eden kadının videosunu çeken şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bahçelievler'de bir evde dans eden kadının videosunu çeken şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • Zafer El: Adamın ne suçu var canimmm açık gte herkes bakar teşfik var unutulmasın 118 820 Yanıtla
    Turgut Celik: annenin de bilbortlarda resmi var 472 73 ferhat eser: Turgut kardeş adamsın 299 52 Oguz null: Turgut güzel cevap 272 51 serkan keskin: suc ana rahmine dustugun gecede bilader 223 32 Ali Arslan: Tebrikler Turgut 178 34
  • Gakko 23: Ne gizliliği kadın cam açık perde yok herkese gösteriyor videoya birinin alması nasıl suç olur bu nasıl yasa adamı yakmışlar 110 577 Yanıtla
    Serkan Basar: bayağı geniş meshebin var hemde bayağı 145 18
  • Ekrem Korkmaz: Sapuk 166 23 Yanıtla
  • muzaffer doğan: bu vatan para ile alınmadı nasıl Para karşılığında vatandaşlık alına biliniyor. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement