Rus Kadın Başkan, "Türkiye'ye Gitmeyin" Uyarısına Karşı Çıktı

Son Güncelleme:

Lokomotiv Moskova'nın kadın başkanı Olga Smorodskaya, Rus yetkililerin "Türkiye'ye gitmeyin" uyarılarına rağmen devre arası kampını Türkiye'de gerçekleştireceklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın rakiplerinden biri olan Lokomotiv Moskova kulübü, Rus yetkililerin " Türkiye'ye gitmeyin" uyarılarına rağmen devre arası kampını Türkiye'de gerçekleştirmeyi planlıyor.

UÇAK DÜŞÜRME KRİZİ SPORU DA VURDU

Türk jetlerinin bir Rus uçağını düşürmesi üzerine iki ülke arasında tırmanan gerilim spora da yansımış, Rusya Futbol Birliği başkanı, kulüplerin devre arası kamplarını Türkiye'de yapmama çağrısında bulunmuştu. Bunun üzerine harekete geçen Amkar Perm ve Rostov kulüpleri de kamp programlarını değiştirdiklerini açıklamıştı.


"KAMPI TÜRKİYE'DE YAPACAĞIZ"

Manuel Fernandes, Oumar Niasse gibi Türkiye'den tanıdığımız isimlerin formasını giydiği Lokomotiv Moskova ise her şeye rağmen Türkiye'de kamp yapacağını açıkladı. Kulüp başkanı Olga Smorodskaya, kamp için yaptıkları masrafları gerekçe göstererek, "O paradan vazgeçmeye niyetimiz yok. Kampı Türkiye'de yapacağız" dedi.