Şota: Gitmeyeceğim Tek Yer Trabzonspor

Son Güncelleme:

Kasımpaşa'daki teknik direktörlük görevinden istifa eden Şota, geleceği hakkında konuşurken "Gitmek istemeyeceğim tek yer Trabzon" dedi.

Kasımpaşa'daki teknik direktörlük görevinden istifa eden Şota, Hollanda'dan kendisine teklifler olduğunu doğrularken "Gitmek istemeyeceğim tek yer Trabzon" dedi.

ESPRİYİ PATLATTI

NTV Spor'da yayınlanan "Spor Gecesi" programına katılan Gürcü teknik adam, geleceği hakkında konuştu. Kasımpaşa'daki görevinden istifası sonrası planı sorulan Gürcü hoca, " Hollywood'a gidiyorum" diye cevap verdi. Bu esprisinin ardından düşüncelerini açıklayan Shota, acelesinin olmadığını söyledi.

"BİRKAÇ TELEFON GELDİ"

Hollanda'dan teklifler aldığı yönündeki iddiaları kısmen doğrulayan Shota, "Teklif değil ama birkaç telefon geldi, durumumu sordular. Ama henüz teklif yapılmadı. Bu daha 4. gün, olay taze" diye konuştu.

"GİTMEYECEĞİM TEK YER TRABZON"

"Eğer bir yere gitmek istemezsem orası da Trabzon" diyerek şaşırtıcı bir yanıt veren Shota, bunun gerekçesini ise şu sözlerle açıkladı: "Antrenörlük zor bir iş. Birisi penaltı kaçırır, sen kötü oluyorsun. Orası sevdiğim bir yer; onlar da beni çok seviyorlar. Bu sevgi kaybolmasın. Sonuçta futbolda sonuçlara bağlı herşey"

Kaynak: Haberler.Com