Uluslararası Botaş Cup'a 8 Takım Katılıyor

Son Güncelleme:

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin sezon öncesindeki en önemli hazırlık turnuvası olan Botaş Cup, 8 takımın katılımıyla yarın başlıyor.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin sezon öncesindeki en önemli hazırlık turnuvası olan Botaş Cup, 8 takımın katılımıyla yarın başlıyor.


Botaşspor'un ev sahipliğinde Menderes Spor Salonu'nda bu yıl 8'incisi yapılacak turnuvaya Fenerbahçe, Ceyhan Belediyespor, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Belediyesi, KASKİ Kayseri ve Homend Antakya Belediyesi'nin yanında Litvanya'dan da Vici Aistes Kaunas takımı da katılıyor.


Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu, turnuvanın 4'er takımlı iki grup halinde oynanacağını belirtti, "2004 yılında 4 takımın katılımıyla başlattığımız turnuvada bugün 8 takıma geldik ve uluslararası bir organizasyon olduk. Adana Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin katkılarıyla organize ettiğimiz turnuvamıza Spor Toto ve İddaa gibi kurumlar da destek verdi" dedi.


BAKAN KILIÇ BAŞARI DİLEDİ


Botaş Cup'ın tanıtım dergisine açıklamada bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, turnuvanın hazırlamasında emeği geçenlere katkıları için teşekkür etti.


GRUPLAR


Cumartesi günü sona erecek turnuvanın A grubunda Botaşspor, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Belediyesi ve Vici Aistes Kaunas (Litvanya), B grubunda ise Fenerbahçe, KASKİ Kayseri, Ceyhan Belediyesi ve Homend Antakya Belediyesi takımları yer alıyor.


İLK GÜNÜN PROĞRAMI


13: 00 Botaşspor -Tarsus Belediyesi


15: 00 Fenerbahçe - Kaski Kayseri


17: 00 Vici Aistes Kaunas - Mersin Büyükşehir Belediyesi


19: 00 Ceyhan Belediyesi - Homend Antakya Belediyesi


FOTOĞRAF

Kaynak: DHA