Etiyopya'nın En Özel Kareleri Gazella Fotosafari ile İstanbul'da - Son Dakika
Basın Bültenleri

Etiyopya'nın En Özel Kareleri Gazella Fotosafari ile İstanbul'da

Etiyopya\'nın En Özel Kareleri Gazella Fotosafari ile İstanbul\'da

Farklı bir hizmet anlayışı sunan ve kişiselleştirilmiş turlarıyla dikkat çeken Gazella Turizm bünyesindeki girişimlerden biri olan Gazella Fotosafari Etiyopya sergisi 28 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde fotoğraf ve seyahat severlerle buluşuyor.

16.12.2013 11:52

Farklı bir hizmet anlayışı sunan ve kişiselleştirilmiş turlarıyla dikkat çeken Gazella Turizm bünyesindeki girişimlerden biri olan Gazella Fotosafari Etiyopya sergisi 28 Ekim- 10 Kasım tarihleri arasında Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde fotoğraf ve seyahat severlerle buluşuyor.

Gazella Fotosafari sergisi; ünlü doğa ve belgesel fotoğrafçısı Faruk Akbaş'ın liderliğini yaptığı Etiyopya Omo Vadisi turu katılımcılarının, gezide çektikleri heyecan verici kareleri içeriyor. Katılımcılar; geçtiğimiz Ağustos ayında 6 saatlik uçak ve 12 saatlik araba yolculuğunun ardından 5 günde 2.000 kilometre yol yaparak Afrika'nın batısındaki Etiyopya'da yer alan Omo Vadisi'ne ulaştılar. Gazella Fotosafari sergisi ile de İlkel yaşamlarını sürdüren Mursi, Hamer, Konso ve Erbores kabilelerine ait birbirinden özel karelerle Afrika'nın büyülü ve gizemli dünyasını bizlere getiriyorlar.

Serginin dikkat çekenleri arasında güzellik uğruna dudaklarına disk takan, neredeyse kıyafetsiz dolaşan ve eşlerine aşklarını sırtlarını kırbaçlayarak ve bu izleri de üzerlerinde taşıyarak gösteren kadınların karelerinin yanı sıra birbirine bağlı sığırların üzerinde çırılçıplak koşarak atlayan ve bunu ergenliğe geçiş sembolü olarak kabul eden, ellerinde kalaşnikof silahlarla gezen savaşçı erkekler gibi heyecan verici fotoğraflar yer alıyor.

Fotoğrafçı Faruk Akbaş'ın öncülüğündeki Gazella Fotosafari katılımcıları Ahu Akbaş, Hürriyet Akın, Erhan Köken, Velit Gazel, Raif Çukuril, Ertuğrul Dündar, İsmail Ellez, Murat Uçar, Şemi Ayatar, Vadim Karayusuf, Turgut Timoçin ve Ferit Demiralp'ten oluşuyor.

28 Ekim'de, saat 18: 00'de kokteylle açılışı yapılacak fotoğraf sergisi, 10 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Etiyopya'nın En Özel Kareleri Gazella Fotosafari ile İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement