Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde bulunan Binboğa Dağı zirvesinde, eriyen kar sularının oluşturduğu yaklaşık 200 metre uzunluğundaki şelale doğaseverlerin ilgisini çekiyor.
Afşin ilçesinde bulunan Binboğa Dağı zirvesinde sarp kayaların arasından süzülen suyun oluşturduğu şelale, eşsiz manzarasıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Eriyen kar sularının oluşturduğu yaklaşık 200 metre uzunluğundaki şelale doğaseverlerin de ilgisini çekiyor.
İlkbahar mevsimiyle birlikte canlanan doğa, Binboğa Dağı eteklerinde kartpostallık görüntüler ortaya çıkarırken, fotoğraf tutkunları ve doğaseverler bölgeyi ziyaret ediyor.
Afşin'de doğanın sunduğu bu eşsiz güzellik, ziyaretçilerine hem görsel şölen hem de sakin bir atmosfer sunuyor. - KAHRAMANMARAŞ
Son Dakika › Çevre › Binboğa Dağı'nda Doğanın Eşsiz Güzelliği - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?