Berlinlileri Kennedy'nin Sözüyle Selamladı - Son Dakika
Dünya

Berlinlileri Kennedy'nin Sözüyle Selamladı

Berlinlileri Kennedy\'nin Sözüyle Selamladı

NEJAT İşler ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı 'İkimizin Yerine' filminin Almanya galası Berlin'de yapıldı.

21.10.2016 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NEJAT İşler ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı 'İkimizin Yerine' filminin Almanya galası Berlin'de yapıldı. Hayranlarının büyük ilgi gösterdiği sanatçılar kırmızı halıda yürüyerek Alhambra sinemasına geldi. Filmin başrol oyuncuları Nejat İşler ile Serenay Sarıkaya seyircilerden büyük ilgi gördü. İşler, Berlin Duvarı örüldükten sonra Berlinlilerle dayanışmak için kente gelen ve burada yaptığı tarihi konuşmasında, "Ben bir Berlinliyim" diyen dönemin ABD Başkanı John Kennedy'nin sözünü Almanca, "Ben bir Berlinliyim" diye söyleyince seyircilerden büyük alkış aldı. Ünlü oyuncu ardından da gülerek, "Onu öldürdüler" dedi.

Nejat İşler, basın toplantısında da "Serenay Sarıkaya'nın ilk film deneyimi. Kendisine yardımcı oldunuz mu?" sorusuna şu cevabı verdi: "Serenay ve tüm ekip çekimler sırasında bana çok yardımcı oldu. Ben toyum. Aslında tüm ekip benim kaprislerime katlandı. 'Biz bunu tanıyoruz' dediler." Nejat İşler, "Bundan sonraki projeleriniz nedir?" sorusuna ise "Sinema, sadece film" cevabın verdi.

BİZ ÇEKERKEN ÇOK EĞLENDİK

Serenay Sarıkaya da ilk kez Berlin'e geldiğini ve bu kenti çok sevdiğini söyledi. Filmle ilgili olarak da, "Çok zevkli bir çalışma oldu. Biz çekerken çok eğlendik. Umarım seyirci de izlerken eğlenir ve mutlu olur" ifadelerini kullandı. Güzel ve genç oyuncu sahneye çıkarak salonu dolduranlarla özçekim de yaptı.

KÖTÜ HİSSETTİĞİM DÖNEMDE YAZDIM

Film yönetmeni Umur Turagay ve senaristi Pınar Bulut da galaya katıldı. Turagay çekimlerde hiç sıkıntı çekmediklerini ve iyi bir oyuncu kadrosuyla çalıştıkları için çok şanslı olduğunu söylerken, filmin senaryosunu yazan Pınar Bulut ise "Kendimi kötü hissettiğim bir dönemde yazdım. Omzunda problemler yükü bulunan bir genç kız aklıma geldi. Ondan esinlenerek yazdım" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Berlinlileri Kennedy'nin Sözüyle Selamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement