Canlı Yayında Muhabire Öpücük - Son Dakika
Dünya

Canlı Yayında Muhabire Öpücük

Canlı Yayında Muhabire Öpücük

Sky News Arabia televizyonu Londra muhabirine canlı yayında öpücük sürprizi.

29.07.2012 12:01  Güncelleme: 10:28

Sky News Arabia televizyonunun Londra muhabirine bir İngiliz gazeteci tarafından canlı yayında öpücük sürprizi yapıldı. Muhabirin tam sunumunu yaptığı sırada arkadan koşarak gelen sarışın kadın, muhabirin boynuna sarıldı ve zorla da olsa onu yanağından öptü.

2012 Londra Olimpiyat Oyunları için Londra'da bulunan Sky News Arabia muhabiri haberini sunmak için Olimpiyat Köyü'nün girişine yerleşmişti. Tam sunumuna başlamıştı ki canlı yayın sırasında bir kadın meslektaşının yaptığı hareketle şaşkına döndü.

Yayın başladığında Arap spikerin yanından sakince geçen genç kadın, bir süre sonra muhabirin arkasından koşarak yaklaştı muhabirin boynuna dolandı. Şaşkınlıktan ne yapacağını bilemeyen spiker ilk başka meslektaşına engel olmaya çalıştı fakat, kadının azmi galip geldi ve kadın, arap spikeri öpmeyi başardı.

Sky News Arabia muhabiri ise neye uğradığını şaşırdı ve bir süre güldükten sonra Ramazan ayı içerisinde olmamız sebebi ile "Oruç gitti" dedi. Sarışın kadın spikeri öptükten sonra tıpkı geldiği gibi koşarak uzaklaştı.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Dünya Canlı Yayında Muhabire Öpücük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement