Eski ABD Başkanı Donald Trump'tan Meghan Markle'a sert sözler: Kraliçe'yi incitti, Harry'yi kullandı - Son Dakika
Dünya

Eski ABD Başkanı Donald Trump'tan Meghan Markle'a sert sözler: Kraliçe'yi incitti, Harry'yi kullandı

Eski ABD Başkanı Donald Trump\'tan Meghan Markle\'a sert sözler: Kraliçe\'yi incitti, Harry\'yi kullandı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, bir türlü yıldızının barışmadığı Meghan Markle hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Trump, "Harry kullanıldı, buna pişman olacak. Meghan, Kraliçe'ye saygısızca davrandı" dedi.

01.12.2021 15:43  Güncelleme: 15:48

Donald Trump, eski Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi lideri Nigel Farage ile bir röportaj yaptı. Trump, röportaj esnasında Prens Harry ve Meghan Markle'ın attıkları adımların son yıllarda Kraliyet ailesine zarar verdiğini belirtti.

Eski ABD Başkanı Donald Trump'tan Meghan Markle'a sert sözler: Kraliçe'yi incitti, Harry'yi kullandı

'KRALİÇE'Yİ İNCİTTİ, BİR GÜN PİŞMAN OLACAK'

Trump, "Meghan Markle'ın hayranı değilim. Bu ilk günden beri böyle. Bence Harry korkunç derecede kullanıldı. Bir gün buna pişman olacak. Ailesiyle ilişkisini mahvetti. Kraliçe'yi incitti. Meghan'ın Kraliçe'ye saygısızca davrandığını düşünüyorum. O mükemmel bir kadın, tarihi bir kişilik" ifadelerini kullandı.

Farage, Meghan Markle'ın ABD'li siyasetçilere yazdığı mektupla ilgili görüşlerini sorarken, Trump, "Yapmaya çalıştığı şeylerin çok uygunsuz olduğunu düşünüyorum" cevabını verdi.

Son Dakika Dünya Eski ABD Başkanı Donald Trump'tan Meghan Markle'a sert sözler: Kraliçe'yi incitti, Harry'yi kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement