Şair Kemal Burkay'ın Kızı Trafik Kazası Geçirdi - Son Dakika
Dünya

Şair Kemal Burkay'ın Kızı Trafik Kazası Geçirdi

Şair Kemal Burkay\'ın Kızı Trafik Kazası Geçirdi

Şair ve yazar Kemal Burkay’ın Stockholm’de doktor olarak çalışan kızı Helin Burkay’ın trafik kazası geçirdiği ve durumunun ağır olduğu bildirildi.

07.04.2017 13:04

Şair ve yazar Kemal Burkay'ın Stockholm'de doktor olarak çalışan kızı Helin Burkay'ın trafik kazası geçirdiği ve durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kemal Burkay kaza haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Burkay yaptığı açıklamada, "3 Nisan'da acı haberi aldım. Hemen Türkiye'den Stockholm'e geldim. Büyük kızım Helin'e motosiklet çarpmış. Kızım evinin yanında yürüyüşe çıkmış. Motorlu araçlara kapalı yolda bu kaza meydana gelmiş "dedi.

Burkay, motosikletin çalıntı olduğunu ve genç bir kişinin kullandığını öne sürdü. Olayın ardından kaçan motosiklet sürücüsünün göz altına alındığı açıklandı. Görgü tanıklarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Helin Burkay'ın durumunun ağır olduğu açıklandı. Ağır yaralı olan Helin'in bilincinin yerinde olmadığı kaydedildi. Helin'in arkadaşları sosyal medya hesabında, "Hepimiz bir umutla onun hayata tutunmasını, bu zor durumu atlatmasını bekliyoruz" diye yazdı. - STOCKHOLM

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Şair Kemal Burkay'ın Kızı Trafik Kazası Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement