Gaün - Sertifika Töreni - Son Dakika
Eğitim

Gaün - Sertifika Töreni

Gaün - Sertifika Töreni

"Hizmet İçi Eğitim"in Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

17.09.2010 18:08  Güncelleme: 18:18

Gaziantep Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından, 13 – 18 Eylül 2010 tarihleri arasında kendi öğretim elemanlarına yönelik gerçekleştirilen, "Hizmet İçi Eğitim"in sertifika töreni yapıldı.

Törene; Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Göğüş, Genel Sekreter Ercan Eroğlu, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Birsen Bağçeci ve çok sayıda öğretim elemanı katıldı.

Eğitime katılanlara sertifikalarını takdim eden Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, "Bu program İngilizce eğitimindeki yeni teknikleri ve dünyada uygulanan metotların Üniversitemiz öğretim elemanlarına aktarılması noktasında çok büyük rol oynamıştır.

Bu tür programlar sayesinde dünya çapında bir kurum olma yolunda ilerliyoruz. Eğitmenlerimiz Helen Sunderland, Catherine Lemmon'a ve katıldıkları için öğretim elemanlarımıza çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Gaziantep insanının çok sıcakkanlı olduğunu söyleyen Eğitmen Catherine Lemmon, Gaziantep'te olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gaziantep Üniversitesi'nde çok değerli öğretim elemanlarının olduğuna dikkat çeken Eğitmen Helen Sunderland, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun'a ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Birsen Bağçeci'ye teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Gaün - Sertifika Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement