Mardin'de kamu kurumlarına yangına müdahale eğitimi veriliyor - Son Dakika
Eğitim

Mardin'de kamu kurumlarına yangına müdahale eğitimi veriliyor

Mardin\'de kamu kurumlarına yangına müdahale eğitimi veriliyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, kent merkezi ve ilçelerdeki kamu kurum ve kuruluşlarına yangına müdahale eğitimi veriyor. Bu yılbaşından bu yana 6 kamu kurumunda 96 personele ve 5 özel şirkette ise 207 çalışana eğitim verilen programlarda, yangına müdahale yöntemleri, elektronik araçlarda çıkabilecek yangınlar, yangın söndürme dolaplarının kullanımı, LPG tüpü ve doğalgaz yangınlarına müdahale gibi konular ele alınıyor.

15.09.2023 15:41  Güncelleme: 15:46

Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından, kent merkezi ve ilçelerdeki kamu kurum ve kuruluşlarına, gelen talep üzerine yangına müdahale eğitimi veriliyor.

İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri bu yıl yılbaşından bu yana 6 kamu kurumunda 96 personele, 5 özel şirkette ise 207 çalışana eğitim verdi.

Eğitimlerde; yangına müdahale yöntemi, elektrik aksamı ya da klima gibi elektronik araçlarda çıkabilecek bir yangında yangın söndürme tüpü ile müdahale yöntemi, yangın söndürme dolaplarının kullanımı, LPG tüpü ve doğalgaz yangınlarına müdahale, yangın sırasında gaz akışının kesilmesi, yangın esnasında kurumda bulunanların tahliyesi ve kurtarma yöntemleri ile ilgili bilgiler verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Mardin'de kamu kurumlarına yangına müdahale eğitimi veriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement