2023 Elmas Endüstrisi Konferansı'ndan görüntüler - Son Dakika
Ekonomi

2023 Elmas Endüstrisi Konferansı'ndan görüntüler

2023 Elmas Endüstrisi Konferansı\'ndan görüntüler

Çin'de düzenlenen 2023 Elmas Endüstrisi Konferansı ve sentetik elmas tüketici fuarı, elmas yapımında kullanılan araçların sergilendiği geniş kapsamlı bir etkinlik olarak gerçekleşti. Çin, dünyadaki sentetik elmas üretiminin büyük bir kısmını gerçekleştirirken, Henan eyaleti ise üretiminin önemli bir bölümüne katkıda bulunuyor. Laboratuvarda üretilen elmaslar ise günlük hayatta daha fazla kullanım alanı bulmaya başladı.

23.09.2023 14:27

1. 2023 Elmas Endüstrisi Konferansı'ndan çeşitli görüntüler

Çin'de 6. kez düzenlenen ve elmas yapımında kullanılan zımparalama araçlarının sergilendiği geniş kapsamlı bir fuar ile 2023 Elmas Endüstrisi Konferansı, 20-22 Eylül tarihleri arasında Çin'in iç kesiminde yer alan Henan eyaletinin merkezi Zhengzhou'daki Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlendi.

Çin'deki ilk sentetik elmas tüketici fuarının da düzenlendiği etkinlikte, önde gelen pek çok işletme kaliteli yapay elmaslarını sergiledi.

Çin, dünyadaki sentetik elmasların yüzde 95'ini üretiyor. Henan eyaleti ise Çin'in üretiminin yaklaşık yüzde 80'ine katkıda bulunuyor.

Son yıllarda, günlük hayatta daha fazla uygulama alanı bulan laboratuvarda üretilen elmaslar, daha çok dikkat çekmeye başladı.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Zhengzhou'dan bildiriyor. (XHTV)

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Ekonomi 2023 Elmas Endüstrisi Konferansı'ndan görüntüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement