Bursalı İşadamı Eşine Hediye Ettiği Cipi Sosyal Medyada Paylaştı, 'Emsal Teşkil Etmez' Dedi - Son Dakika
Ekonomi

Bursalı İşadamı Eşine Hediye Ettiği Cipi Sosyal Medyada Paylaştı, 'Emsal Teşkil Etmez' Dedi

Bursalı İşadamı Eşine Hediye Ettiği Cipi Sosyal Medyada Paylaştı, \'Emsal Teşkil Etmez\' Dedi

Bursalı işadamı Selim Yedikardeş, 'Sevgiler Günü'nde eşine lüks cip hediye ettiğini, sosyal medyadaki hesabından 'emsal teşkil etmez' yorumuyla paylaştı.

14.02.2016 15:42  Güncelleme: 17:09

Bursa'da tekstil ve turizm alanlarında faaliyet gösteren SYK Tekstil ve YEKPA şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Demirtaş Sanayici ve İşadamları Derneği eski Başkanı Selim Yedikardeş, eşi Melek Korkmaz Yedikardeş'e, Sevgililer Günü'nde lüks cip hediye etti. Süslenerek çekiciyle evinin önünde teslim edilen cipin fotoğraflarını Facebook hesabından paylaşan Selim Yedikardeş, fotoğrafları üzerine Sevgili Eşime "Dikkat ; bu alınan hediye emsal teşkil etmez. Bu tarihe denk gelmiş, getirilmiştir. Sevgi ve saygılarımla" notunu düştü.

Cipi teslim alan Melek Korkmaz Yedikardeş, kurdela ile süslenmiş aracın koltuğunda ve eşi ve 2 çocuğuyla birlikte poz verdi.

'ÇITAYI ÇOK YÜKSELTTİN' YORUMLARI

Paylaşımın altında da ilgi çekici yorumlar yer aldı. En çok, 'çıtayı çok yükselttin' yorumu yapılırken, paylaşım 355 kişi tarafından beğenildi.

Konuyla ilgili DHA muhabirinin sorusunu yanıtlayan Selim Yedikardeş, eşinin geçen Kurban Bayramı'nda trafik kazası geçirdiğini ve zorlu bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştuğunu belirterek, "Aracın siparişini kasım ayında vermiştik. Kısmet bugüne oldu" diye konuştu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Bursalı İşadamı Eşine Hediye Ettiği Cipi Sosyal Medyada Paylaştı, 'Emsal Teşkil Etmez' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ANTİ AKP: TÜRKİYE CUMHURİYETİ ÜZERİNDE OYNANAN BU KANLI OYUN KANLI SENARYO İLAVETEN SURİYE BATAKLIĞINA ÇEKİLMEMİZİN YEGANE SEBEBİ OLAN BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE BERABERİNDE GELECEK OLAN MEHDİYET VE HİLAFET DÜZENİNİN AYAK SESLERİDİR TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ORTADOĞU BATAKLIĞINA SÜRÜKLEYEREK BATAKLIĞIN GİRDABINDA BOĞDUKTAN SONRA LAİK CUMHURİYET DÜZENİ İLE BİRLİKTE DEMOKRATİK DÜZENİ YERLE BİR EDEREK HİLAFET DÜZENİ İLE MOLLALIK DÜZENİNİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN VAR GÜÇLERİYLE AZİM İLE ÇALIŞMAKTADIRLAR... 1 4 Yanıtla
  • ANTİ AKP: TÜRKİYE CUMHURİYETİ ÜZERİNDE OYNANAN BU KANLI OYUN KANLI SENARYO İLAVETEN SURİYE BATAKLIĞINA ÇEKİLMEMİZİN YEGANE SEBEBİ OLAN BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE BERABERİNDE GELECEK OLAN SAHTE MEHDİ VE SAHTE HİLAFET DÜZENİ İLE HÜKMEDEREK TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ORTADOĞU BATAKLIĞINA SÜRÜKLEMEK SURETİYLE BATAKLIĞIN GİRDABINDA BOĞDUKTAN SONRA LAİK CUMHURİYET DÜZENİ İLE BİRLİKTE DEMOKRATİK DÜZENİ YERLE BİR EDEREK HİLAFET DÜZENİ İLE MOLLA DÜZENİNİ HAYATA GEÇİRMEK ADINA VAR GÜÇLERİYLE ÇALIŞMAKTADIR SİYONİSTLER... 0 2 Yanıtla
  • Abc: Sizin yapacağınız habere 0 0 Yanıtla

Advertisement