CeBIT Bilişim, Felaketlere Karşı StorageCraft ile Korunuyor - Son Dakika
Ekonomi

CeBIT Bilişim, Felaketlere Karşı StorageCraft ile Korunuyor

CeBIT Bilişim, Felaketlere Karşı StorageCraft ile Korunuyor

Türkiye'nin en büyük bilişim ve iletişim teknolojileri fuarının organizatörü iş sürekliliğini StorageCraft sağlıyor.

10.09.2012 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nı düzenleyen Hannover Fairs İnterpro Uluslararası Fuarcılık A.Ş. iş sürekliliği için StorageCraft'ı tercih etti. Konusunda dünyanın önde gelen kuruluşlarından biri olan StorageCraft; sunucular, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için yenilikçi disk tabanlı yedekleme, felaket kurtarma ve veri koruma çözümleri sunuyor. CeBIT Bilişim, Microsoft Small Business Sunucularını StorageCraft ShadowProtect ile koruyor.

Kurumlar için 7 gün 24 saat boyunca bilgi akışının devam etmesi çok büyük önem taşıyor. Ancak öngörülemeyen arızalar, elektrik - ağ kesintileri ya da doğal felaketler, bilgi sisteminde duraksamalara neden olabilir. Bilgi sistemlerinin kesintisiz ya da minimum kesinti ile yoluna devam etmesi gerekirken, özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler, bu türden altyapıları finansal olarak sağlamakta zorlanabiliyorlar. StorageCraft, burada devreye girerek, kesintisiz sistemlerin rahatlığını çok uygun fiyata sağlarken, özellikle ShadowProtect ürünüyle felaket halinde çöken sistemleri 2 dakika içinde yedek imajlarından yeniden çalışır duruma getirebiliyor. Böylece işletmeler için hayati önem taşıyan iş sürekliliği sağlanırken, veri kaybı olmuyor ya da minimum düzeyde kalıyor.

CeBIT

CeBIT Bilişim Eurasia, Hannover Fairs İnterpro Uluslararası Fuar A.Ş. (HİFAŞ) tarafından düzenlenen Türkiye'nin en geniş kapsamlı bilişim ve iletişim teknolojileri etkinliği. CeBIT Bilişim'in bilgi işlem uzmanları çeşitli yedekleme ve felaket kurtarma ürünleri ile gerçekleştirdikleri testler sonucunda, önemli verilerini sakladıkları sunucularını ShadowProtect ile korumaya karar verdi. Ürünü başka yazılımlarla karşılaştırdıklarını belirten HİFAŞ Bilgi İşlem Müdürü Cihan Keser, "Önemli ölçüde kısa sürede ve tutarlı yedek dosyaları oluşturabilmesi, SQL ve Exchange sunuculara tam destek vermesi, yedeklerin donanım bağımsız olarak geri dönebilmesi ve VirtualBoot teknolojisi sayesinde yedeklerini her an her yerde sanal makine olarak çalıştırabilmesi gibi birçok avantajı nedeniyle ShadowProtect'i tercih ettik" bilgisini paylaştı.

İş sürekliliği avantajı

Kullanılan ürün hakkında bilgi veren StorageCraft Teknik Müdürü Can Erginkurban ise ShadowProtect'in, kritik sunucuların yedeğini her 15 dakikada bir, ağ sürücüleri, SAN, NAS, iSCSI, SCSI, USB, CD/DVD ya da Blu Ray gibi birçok ortama yazabildiğini söyledi. Erginkurban, "Yaşanacak veri kayıplarında tek bir dosya veya klasörün yedek imajından kurtarılması sadece saniyeler sürerken bir felaket durumunda geleneksel yöntemlerle günler sürebilecek kurtarma işlemi donanım farklı olsa dahi sadece birkaç saat içerisinde gerçekleştirilebilir. Üstelik kurtarma işlemi sırasında geçen süre içerisinde işletme çalışmaya devam edebilir" diye konuştu. StorageCraft, Türkiye'de aynı zamanda ESET'in de distribütörü olan Stratus Bilişim Sistemleri tarafından temsil ediliyor.

StorageCraft Technology Corporation

StorageCraft Technology Corporation sunucular, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için sınıfının en iyisi yedekleme, felaket kurtarma ve veri koruma çözümleri üretiyor. StorageCraft çözümleri kullanıcılarının sistemlerinin kapalı kalma zamanını azaltarak toplam sahip olma maliyetini düşürürken güvenliği ve tutarlılığı arttırıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi CeBIT Bilişim, Felaketlere Karşı StorageCraft ile Korunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement