Ebso ile Adaso Ortak Çalışacak - Son Dakika
Ekonomi

Ebso ile Adaso Ortak Çalışacak

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), Türkiye’de faaliyet gösteren sanayi odaları üyeleriyle karşılıklı işbirliği ve diyaloğu artırarak yurt içi üretim planlamasına katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği ortak meclis toplantılarına devam ediyor.

22.02.2015 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), Türkiye'de faaliyet gösteren sanayi odaları üyeleriyle karşılıklı işbirliği ve diyaloğu artırarak yurt içi üretim planlamasına katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği ortak meclis toplantılarına devam ediyor.

EBSO, Gaziantep ve İstanbul Sanayi Odaları ile geçen yıllarda yaptığı ortak meclis toplantıları serisine Adana Sanayi Odası (ADASO) ile devam edecek. ADASO'nun ev sahipliğinde gerçekleşecek ortak meclis toplantısında ayrıca iki oda arasında işbirliği protokolü imza altına alınacak. EBSO heyeti önce Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi alacak. Sonra EBSO ve ADASO meclis üyelerinin katıldığı ortak meclis toplantısında işbirliği protokolü imzalanacak. İmzalanacak işbirliği protokolu uyarınca iki oda sanayicileri İzmir ya da Adana'da iki odanın imkanlarından yararlanabilecek. protokolle iki kent sanayicisi ortak yatırım imkanlarına kavuşurken, yabancı yatırımların karşılıklı yönlendirilmesi için zemin hazırlanmış olacak.

"Her fırsatta dile getirdikleri üretim yoksa kalkınmak hayaldir" söylemine vurgu yapan EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, "Bu söylemin unsurlarından biri olan yerelde kalkınmanın önemine inanarak sanayi şehirlerimiz arası işbirliği ve diyalog ortamını artırmak amacıyla İstanbul ve Gaziantep'in ardından Çukurova'nın bereketli toprakları üzerinde yükselen Adana'da ADASO ile ortak meclis toplantısı gerçekleştireceğiz. İnanıyor ve temenni ediyoruz ki ortak meclis toplantılarının sağladığı ortam sayesinde şehirlerimiz arası işbirliği ve diyalog ortamı artacak, kentimiz, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine yeni katkı sunulmasına zemin hazırlanacaktır" dedi.

ÖZGECAN'IN AİLESİ ZİYARET EDİLECEK

Ortak meclis toplantısı öncesi EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Meclis Başkanı Salih Esen, aynı zamanda Meclis Başkan Yardımcısı olan Işın Yılmaz ile EBSO Meclisi'nin diğer kadın üyeleri Gülfem Perçin, Berkay Eskinazi, Suzan Erman ile birlikte geçen günlerde vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın Tarsus'taki ailesine başsağlığı ziyaretinde de bulunacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Ebso ile Adaso Ortak Çalışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement