Ekonomi Bakanı Elitaş Müsiad Heyetini Kabul Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ekonomi Bakanı Elitaş Müsiad Heyetini Kabul Etti

30.11.2015 18:16

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak başkanlığındaki heyeti kabul etti.

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak başkanlığındaki heyeti kabul etti.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, görüşmede güncel ekonomik ve ticari meselelerin ele alındığı belirtildi.

Açıklamada, görüşme kapsamında yeni hükümetin gelecek döneme ilişkin programlarının ele alındığı bildirilirken, Elitaş'ın, jeopolitik ve konjonktürel riskler konusunda iş adamlarının öneri ve yorumlarını dikkatle dinlediği, bu noktada hangi alanlara öncelik verileceği hususunun değerlendirildiği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, Ekonomi Bakanı Elitaş'ın, iş dünyasının taleplerini dinlemek, atılması gereken adımları tespit etmek amacıyla diğer tüm ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla da görüşmeye devam edeceği vurgulandı.

MÜSİAD Başkanı Nail Olpak'ın ise çalışmalarını artırarak, ulusal ve uluslararası platformlarda daha fazla ses getireceklerini belirttiği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Ekonomi Bakanı Elitaş Müsiad Heyetini Kabul Etti - Son Dakika


Advertisement