Global Yatırım Holding, Doğalgaz Piyasasına Girdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Ekonomi

Global Yatırım Holding, Doğalgaz Piyasasına Girdi

27.06.2018 09:21

Global Yatırım Holding, Sahra altı ülkelere mobil enerji ihtiyacını karşılayacak iş ortaklığına gitti.

Global Yatırım Holding, Sahra altı ülkelere mobil enerji ihtiyacını karşılayacak iş ortaklığına gitti.

Şirket, Gaz du Cameroun ile iş ortaklığı anlaşması imzaladı.

Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:

Global Yatırım Holding'in bağlı kuruluşu ve taşımalı doğal gaz sektörünün önemli oyuncularından olan Naturelgaz, Londra Borsasında işlem gören Victoria Oil & Gas Plc'nin Kamerun'da doğalgaz üreticisi ve dağıtıcısı olan iştiraki Gaz du Cameroun S.A. ("GDC") ile münhasır bir iş ortaklığı anlaşması imzalamıştır.

Söz konusu anlaşma ile:

GDC'nin öncelikle ana pazarı  Kamerun olmak üzere ve  sonrasında Sahra-altı ülkelere de sunulmak üzere, mobil enerji ihtiyacı  olan müşterilere yönelik sıkıştırılmış doğal gaz ( "CNG") altyapısı ve  çözümleri tasarlanması, kurulması ve işletilmesi

Güvenilir  şebeke dışı enerji çözümleri arayan işletmelere Dökme CNG ve doğalgazdan  elektrik üretimi dahil olmak üzere CNG ürünleri pazarlarken mobil bir  çözüm olarak Oto-CNG'nin sunulması

Anlaşmanın ilk adımı olarak 2mmscf/d (21mscm/y) CNG tesis  kurulumu ve müşterilere dağıtım projesinin bu yıl işletmeye alınması planlanmaktadır.

Kaynak: enerjienstitusu.com

Son Dakika Ekonomi Global Yatırım Holding, Doğalgaz Piyasasına Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement