Maliye Bakanı Şimşek, Batman'da - Son Dakika
Ekonomi

Maliye Bakanı Şimşek, Batman'da

Maliye Bakanı Şimşek, Batman\'da

Bakan Şimşek, Batman Üniversitesinde yapımı tamamlanan bin kişilik öğrenci yemekhanesinin açılışını yaptı, öğrencilerle yemek yedi.

08.05.2014 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman Üniversitesinde yapımı tamamlanan bin kişilik öğrenci yemekhanesinin açılışını yaptı, öğrencilerle yemek yedi.

Bakan Şimşek ve AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ile Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdusselam Uluçam'ı ziyaretinde, hızla gelişen Batman Üniversitesinin yanında birkaç milyon metrekare alanda yeni Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSB) kurmayı düşündüklerini, bu konuda çalışmaların hızla sürdüğünü söyledi.

Daha sonra üniversitenin konferans salonunda Prof. Dr. Uluçam, Bakan Şimşek'e çalışmaları hakkında bilgi verdi. Uluçam, üniversite alanında bugüne kadar 270 bin fidan dikildiğini, bu rakamı 3 milyona çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi.

Üniversitenin kütüphanesinde incelemelerde bulunan Şimşek, yapımı tamamlanan bin kişilik öğrenci yemekhanesinin açılışını yaparak, öğrencilerle yemek yedi.

Fen- Edebiyat Fakültesi Kültür Varlıkları Koruma Bölümü laboratuvarlarını gezen Şimşek, öğrencilerden Koreli Ji Hyun Lee ile sohbet etti. Şimşek, Türkiye'nin Kore ile ilişkilerinin iyi olduğunu, geçtiğimiz günlerde kendisinin de katıldığı Kore gezisinde Koreli yöneticilerle görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Şimşek, daha sonra öğrencilerle masa tenisi oynadı. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Maliye Bakanı Şimşek, Batman'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement