Papara, Kullanıcılara 7/24 Altın Alım Satımı İmkanı Sunuyor - Son Dakika
Ekonomi

Papara, Kullanıcılara 7/24 Altın Alım Satımı İmkanı Sunuyor

Papara, Kullanıcılara 7/24 Altın Alım Satımı İmkanı Sunuyor

Finansal teknoloji şirketi Papara, kullanıcılarına 7/24 altın alım satımı yapma imkanı tanıyan yeni bir özellik olan Kıymetli Maden Hesabı'nı tanıttı. Bu yeni ürünle birlikte yakın gelecekte platin ve gümüş alım satımı da yapılabileceği belirtiliyor. Kullanıcılar, saniyeler içinde Kıymetli Maden Hesaplarını açarak altın alım satımı yapabilirler. Ayrıca, istedikleri tutarı veya gram miktarını belirterek işlem yapabilirler. Piyasa kapalı olsa bile düşük makas aralığı ve düşük alış/satış fiyat farkıyla işlem yapma imkanı sunan Papara, kullanıcılarına kuyumcuya gitme veya karmaşık banka uygulamalarıyla uğraşma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Altın al/sat özelliği, Papara'nın kıymetli maden alım satımı döneminin ilk ürünü olarak konumlanıyor ve ilerleyen süreçte gümüş ve platin alım satımının da yapılabilmesi planlanıyor.

21.08.2023 10:12

Finansal teknoloji şirketi Papara, kullanıcılarına 7/24 altın alım satımı olanağı tanıyan özelliğini tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, "Kıymetli Maden Hesabı" adı verilen yeni ürünle yakın gelecekte platin ve gümüş alım satımının da yapılabilecek.

Haftanın her günü, günün her saati altın alım satımını dilerlerse tutar girerek, dilerlerse de gram belirterek gerçekleştirebilen kullanıcılar, gram altın fiyat değişim grafiğini de uygulamadan takip edebiliyor.

0,01 gram altınla dahi yatırımlarına başlayabilen Papara kullanıcıları, piyasa kapalı olsa da düşük makas aralığıyla, düşük alış/satış fiyat farkıyla işlem yapabiliyor.

Papara'nın, kullanıcıları kuyumcuya gitmekten veya banka uygulamalarının karmaşık yapılarından kurtaran bir deneyim sunan altın al/sat özelliği, Hacettepe Teknokent'te faaliyet gösteren Fintag Yazılım Danışmanlık AŞ tarafından, MASAK, BDDK ve TCMB gibi kurumlardan görüş alınarak geliştirilen Goldtag'in altyapısını kullanıyor.

Papara'da Kıymetli Maden Hesabı açan kullanıcılar adına otomatik olarak Goldtag'de de bir hesap açılıyor.

Altın al/sat özelliği, Papara'da kıymetli maden alım satımı döneminin ilk ürünü olarak konumlanıyor. İlerleyen süreçte Papara kullanıcılarının altından sonra en kıymetli madenlerden sayılan gümüş ve elektrikli araçların yaygınlaşmasıyla talebi artan platinin alım satımını da yapabileceği belirtiliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Papara, Kullanıcılara 7/24 Altın Alım Satımı İmkanı Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement