Açılış töreninde görüntülenen Mehmet Şimşek ekonominin başına mı geçiyor? İşte kulisleri hareketlendiren iddia - Son Dakika
Ekonomi

Açılış töreninde görüntülenen Mehmet Şimşek ekonominin başına mı geçiyor? İşte kulisleri hareketlendiren iddia

Silivri Yeraltı Doğalgaz Depolama Tesisi Kapasite Artış Töreni'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte katılan eski Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kulisleri hareketlendirdi. Şimşek'in açılış töreninde görülmesi "Ekonominin başına mı geçecek?" sorularını akıllara getirdi.

18.12.2022 10:27  Güncelleme: 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki gün, Silivri Yeraltı Doğalgaz Depolama Tesisi Kapasite Artış Töreni'ne katıldı. Erdoğan'ın konuşmasının ardından açılış yapıldı. Törene katılanlar arasında yer alan bir isim ise dikkat çekiciydi.

ŞİMŞEK, TÖRENİ ERDOĞAN İLE TAKİP ETTİ

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in törende Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüntülenmesi, "Mehmet Şimşek ekonominin başına mı geçecek?" yorumlarını da beraberinde getirdi. Şimşek'in AK Parti'nin etkinliklerinde görüntü vermemesi, partiden ayrıldığı iddialarını gündeme getirmişti.

Mehmet Şimşek ekonominin başına mı geçiyor? Açılış törenindeki görüntü ses getirdi

"GÜVEN VEREN BİR İSİM OLARAK GÖRÜLÜYOR"

Merkez Bankası'nın bağımsızlığına sık sık vurgu yapan Mehmet Şimşek, yabancı yatırımcılar tarafından güven veren bir isim olarak görülüyor.

BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI DA YAPTI

Şimşek, AK Parti listelerinden Gaziantep ve Batman'dan seçilerek Meclis'e girmiş ve 2007-2018 yılları arasında Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı, Maliye Bakanı, Başbakan Yardımcılığı görevlerini üstlenmişti.

Açılış töreninde görüntülenen Mehmet Şimşek ekonominin başına mı geçiyor? İşte kulisleri hareketlendiren iddia

Son Dakika Ekonomi Açılış töreninde görüntülenen Mehmet Şimşek ekonominin başına mı geçiyor? İşte kulisleri hareketlendiren iddia - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Hakim ATMACA: Başkan işini biliyo MEMEMET ABİ işinin ehli ful bi şahıs diğerleri gibi hurafe konuşmaz 56 10 Yanıtla
  • YALÇIN YILMAZ: Sizin Konuştuğunuz Lafmı Şimdi Adam Ak Parti Kurucularından 23 9 Yanıtla
    Anazarbus : Davutoglu ve babacan da kurucularından keke 14 8

Advertisement