Son dakika haberi... Albayrak: "Türkiye, İş Yapma Kolaylığı Endeksi'nde hızla ön sıralara ilerlemesinin yanında, yabancı yatırımcılar için de pek çok avantaj sağlıyor." - Son Dakika
Ekonomi

Son dakika haberi... Albayrak: "Türkiye, İş Yapma Kolaylığı Endeksi'nde hızla ön sıralara ilerlemesinin yanında, yabancı yatırımcılar için de pek çok avantaj sağlıyor."

Son dakika haberi... Albayrak: "Türkiye, İş Yapma Kolaylığı Endeksi\'nde hızla ön sıralara ilerlemesinin yanında, yabancı yatırımcılar için de pek çok avantaj sağlıyor."

Son dakika haberine göre Albayrak: "Türkiye, İş Yapma Kolaylığı Endeksi'nde hızla ön sıralara ilerlemesinin yanında, yabancı yatırımcılar için de pek çok avantaj sağlıyor.

27.10.2020 16:29  Güncelleme: 16:33

Albayrak: " Türkiye, İş Yapma Kolaylığı Endeksi'nde hızla ön sıralara ilerlemesinin yanında, yabancı yatırımcılar için de pek çok avantaj sağlıyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Son dakika haberi... Albayrak: 'Türkiye, İş Yapma Kolaylığı Endeksi'nde hızla ön sıralara ilerlemesinin yanında, yabancı yatırımcılar için de pek çok avantaj sağlıyor.' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement