"Tarıma Değer Katanlar" Yarışması Düzenlenecek - Son Dakika
Ekonomi

"Tarıma Değer Katanlar" Yarışması Düzenlenecek

"Tarıma Değer Katanlar" Yarışması Düzenlenecek

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, "Tarıma Değer Katanlar" konulu yarışma düzenleyecek.

27.01.2015 10:42  Güncelleme: 10:53

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, "Tarıma Değer Katanlar" konulu yarışma düzenleyecek.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, yarışma ile alanlarında öne çıkan kişilerin kamuoyunca bilinirliğinin sağlanması ve motivasyonun üst seviyeye çıkarılması hedefleniyor.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı il ve ilçe müdürlükleri ile Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesi (Tar-Gel) personelinin çalışmalarının aday gösterilebileceği yarışmaya her ilden en fazla 3 bireysel çalışma ve 1 proje katılabilecek. Yarışmaya son 7 yıl içerisinde gerçekleşmiş veya 2014 yılı sonunda tamamlanmış bireysel ve projeli yayım çalışmaları aday gösterilebilecek.

Eğitim Yayın ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülecek yarışmanın sponsoru Denizbank olacak. Tarımsal yayımın önemi ve etkilerinin vurgulanmak istendiği yarışma, "bireysel çalışma" ve "projeler" olmak üzere iki farklı kategoriden oluşacak.

Son başvuru tarihi 3 Nisan 2015 olan yarışmada dereceye girenler için mayıs ayında ödül töreni düzenlenecek. Yarışmayla ilgili bilgi, belge ve görsel dokümanlara "www.tarim.gov.tr" adresinden ulaşılabilecek.

Ödüller

Bireysel çalışmalar kategorisindeki kadın yayımcılar dalında birinciye 5 bin lira, ikinciye 3 bin lira, üçüncüye 2 bin lira; erkek yayımcılar dalında birinciye 5 bin lira, ikinciye 3 bin lira, üçüncüye 2 bin lira; projeler kategorisinde birinciye 5 bin lira, ikinciye 3 bin lira, üçüncüye 2 bin lira Denizbank hediye çeki verilecek.

Bunun yanında jüri özel ödülü kategorisinde 2 bin lira ve Denizbank Özel Ödülü kategorisinde 2 bin lira hediye çeki takdim edilecek. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi 'Tarıma Değer Katanlar' Yarışması Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement