Viop Net Alım Satım Miktarları Yayınlanmaya Başlıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Viop Net Alım Satım Miktarları Yayınlanmaya Başlıyor

25.09.2013 15:42

Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) işlem yapan kurumların net pozisyonları gün sonunda Borsa İstanbul'un resmi internet sitesinde yayımlanacak.

Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) işlem yapan kurumların net pozisyonları gün sonunda Borsa İstanbul'un resmi internet sitesinde yayımlanacak.

Borsa İstanbul resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, VİOP'ta işlem yapan aracı kurumların gün sonunda sözleşme bazında net alım satım miktarları bugünden itibaren internet sitelerinde Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası verileri bölümünde günlük olarak yayımlanmaya başlandığını bildirildi.

Borsa İstanbul ile Vadeli İşlemler Borsası'nın (VOB) birleşmesinin ardından vadeli işlem sözleşmeleri 5 Ağustos tarihinden itibaren VİOP'ta işlem görmeye başlamış ve daha önce yayımlanan aracı kurum net pozisyonları bu tarihten itibaren yayımlanmamaya başlanmıştı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Viop Net Alım Satım Miktarları Yayınlanmaya Başlıyor - Son Dakika


Advertisement