Viop'ta Endeks Kontratı Güne Yatay Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Viop'ta Endeks Kontratı Güne Yatay Başladı

Viop\'ta Endeks Kontratı Güne Yatay Başladı
11.07.2017 09:35

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) ağustos vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yatay başladı.

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) ağustos vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yatay başladı.

Endeks kontratı, açılışta en yüksek 126.450 puanı görmesinin ardından önceki kapanışının hemen altında 126.350 seviyelerinde dengelendi. Dün gün boyu pozitif bir seyir izleyen endeks kontratı, yüzde 0,96 artışla 126.375 puandan kapanmıştı.

Analistler, bugün ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin konuşmaları ve JOLTS açık iş sayısı olmak üzere açıklanacak verilerin takip edileceğini belirterek, teknik açıdan endeks kontratında 125.200 seviyesinin destek, 126.700 seviyesinin direnç konumunda olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Viop'ta Endeks Kontratı Güne Yatay Başladı - Son Dakika


Advertisement