Xperia Xz Premium, Dxomark'tan Kaç Aldı? - Son Dakika
Ekonomi

Xperia Xz Premium, Dxomark'tan Kaç Aldı?

Xperia Xz Premium, Dxomark\'tan Kaç Aldı?

Akıllı telefon pazarında saygın bir konumda olan Sony, Xperia XZ Premium modeliyle üst segmentte karşımıza çıkıyor.

23.09.2017 17:10

Akıllı telefon pazarında saygın bir konumda olan Sony, Xperia XZ Premium modeliyle üst segmentte karşımıza çıkıyor. Çerçevesiz tasarımların yarıştığı şu günlerde tasarımıyla büyük eleştiriler alan Xperia XZ Premium, kamerasıyla oldukça iddialı.

Xperia XZ Premium bekleneni veremedi

Akıllı telefonlar arasında kamera başarısını belirleyen DxOMark"ın konuğu olan Xperia XZ Premium, 83 puanla rakiplerinden geride kaldı.

Xperia Xz Premium, Dxomark'tan Kaç Aldı?

Sony"nin Motion Eye adını verdiği özelliği kullanan ilk akıllı telefon olan Xperia XZ Premium, saniyede 960 kare yavaş çekim yapabiliyor. Fotoğraf ve video çekimlerinde oldukça başarılı bir odaklama performansına sahip olan model ayrıca çok iyi dengeleme yapabiliyor.

DxOMark yaptığı açıklamada ise Xperia XZ Premium modelinin fotoğraf ve video kaydında yeterince iyi sonuçlar ortaya koyduğunu belirtiyor. Ancak iş rakiplerine meydan okumaya geldiğinde maalesef geriye düşüyor. Bunun en büyük etkeniyse tahmin edebileceğiniz gibi çift kamera kurulumu sayesinde olanak sağlayan optik zum ve bokeh efektleri.

Xperia Xz Premium, Dxomark'tan Kaç Aldı?

Listeye baktığımızda ise iPhone 8 Plus"ın 94 puanla zirvede yer aldığını görüyoruz. 92 Puanla iPhone 8 onu takip ederken üçüncülüğü ise 90 puanla Google Pixel ve HTC U11 paylaşıyor.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Xperia Xz Premium, Dxomark'tan Kaç Aldı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement