“Suudi Arabistan ilişkilerimiz mükemmel düzeyde. 10 yıldır bir transit vize konusu vardı. O da dün itibarıyla işlerlik kazanarak Türk tır şoförlerinin Körfez’de Suud transit vizesi alarak seyahat etmeleri mümkün hale geldi” - “E-ticaret parlayan bir sektörümüz. Batıda ABD tarafındaki büyük grupların, doğuda Çin merkezli büyük grupların olduğu bir ortamda tam merkezde, Türkiye’de hızla gelişen ve dünyadaki büyük grupların, yatırımcıların dikkatini çeken başarılı e-ticaret firmalarımız var” - “(Portekiz ve Brüksel temasları) Şunu gördük: Herkes Türkiye ile çalışmak, Türkiye ile iş yapmak istiyor”
Elazığ'da üniversite öğrencilerine yönelik yasa dışı bahis ve uyuşturucu konulu konferans düzenlendi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 2018 yılından beri her platformda dile getirdiği Boğazköprü mevkiinde yükselecek olan Lojistik Merkez konusunda değerlendirmelerde bulundu.
TBMM'de düzenlenen grup toplantısında açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu "Cuma namazından çıkınca birçok AK Partili kardeşim kulağıma eğilip 'Hocam, reise destek ol, bu savaş şartlarında yardıma ihtiyacı olur' dedi. Bana karşı yapılan hakaretleri, bana karşı yapılan işlemleri Şehir Üniversitesi dahil, hepsini geride bıraktım ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir mektup yazdım" dedi.
Ticaret Bakanı Bolat, Suriye üzerinden transit ticaretin başlayacağını açıkladı.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2025'te İslam dünyası ile dış ticaretin 115 milyar dolara ulaşacağını duyurdu.
Ticaret Bakanı Bolat, helal sektörünün büyümesini ve genç Müslüman nüfusun artışını vurguladı.
Çin Başkonsolosu Wei Xiaodong, Türkiye'nin Çin ile işbirliğinin avantajlarını vurguladı.
TBMM Dilekçe Komisyonu Türkiye'de Finansal Okuryazarlığın Yaygınlaştırılması ve Düzeyinin Artırılması Alt Komisyonu toplandı.
Türk Mühendis ve Mimarlar Odası Birliği (TMMOB) Van İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri M. Cengiz Boz, Beşyol Mevkiinde Bulunan Yeraltı Çarşısı Satışının İleride Telafisi İmkansız Sonuçlar Doğuracağını Söyledi.
TBMM Çocuklar ve Gençler Arasında Artan Şiddet Eğilimleri ile Okullarda Yaşanan Şiddet Olaylarını Araştırma Komisyonu Raporunu Tamamladı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Valiliği ve İzmir'deki Üniversiteler ile İşbirliği Protokolü İmzaladı. Kampanyada Hedef Refah Seviyesini Artırmak ve Daha Sağlıklı Kent.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı'nın Düzenlediği "1. Uluslararası Doğal Afetler ve Olağanüstü Durumlarda Ulusal ve Uluslararası Koordinasyon İşbirliği ve İnsani Yardım Konferansı (Ic-hand 2007) Törenle Başladı.
Türkiye Gündemi Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Kilitlenirken, Meclis Seçim Öncesi Yasama Faaliyetlerine Ekonomi Ağırlıklı Olarak Devam Edecek.
4. Dünya Belediye Başkanları Zirvesi'nin Sonuç Bildirgesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Tarafından Açıklandı.
Sakarya'da Kurulacak Teknoloji Geliştirme Merkezi (Tekmek) ile İlgili Protokol, Tarafların Bir Araya Geldiği Toplantıda İmzalandı.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.