Erbaa'da D-100 kara yolunda tırla çarpışan traktördeki yaşlı çift, Çakır köyünde düzenlenen cenaze namazı sonrası köy mezarlığında yan yana defnedildi. Kazada çiftten biri olay yerinde, diğeri Erbaa Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmişti.
Erbaa'da 2 gün önce evinden ayrılan Abdullah Erdoğar'ın cansız bedeni Kelkit Çayı'nda bulundu. Balık avlamak için gittiği çay kenarındaki eşyalarından yaklaşık 500 metre uzakta sudan çıkarılan Erdoğar'ın cenazesi Erbaa Devlet Hastanesi morguna konuldu.
Emre Fırat, kırık ayağını alçıya aldığı kuzusuna 'Umut' adını verdi.
Op. Dr. Asım Kocabay, Erbaa Devlet Hastanesinde hasta kabulüne başladı.
Erbaa Devlet Hastanesi, kapalı yöntemle bel fıtığı ve kanal daralması ameliyatı gerçekleştirdi.
Erbaa'da bariyerlere çarpan otomobilde 3 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.
H.F. yönetimindeki İran plakalı tır, D-100 kara yolu Karanlıkdere yakınlarında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yattı. Kazada yaralanan sürücü, ambulansla Erbaa Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir hastaya beyin tümörü ameliyatı yapıldı. Ameliyat, Erbaa Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirildi ve operasyonu beyin ve sinir cerrahisi uzmanı Dr. Ali Kalpan yaptı.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde meydana gelen kazada, parke taşı yüklü kamyon yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 30 metre yuvarlanan kamyon hurdaya dönerken sürücüsü yaralandı. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi ve yaralı sürücü Erbaa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde, Mustafa Polat yönetimindeki tarım aracı Şükür köyü yakınlarında şarampole devrildi. Kazada sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Polat'ın cenazesi Erbaa Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde serinlemek için Yeşilırmak nehrine giren Sinan Öztürk (24), gözden kayboldu. Olay yerine sevk edilen ekiplerin yaklaşık 4 saatlik çalışması sonucu Öztürk'ün cansız bedenine ulaşıldı. Cenaze, inceleme sonrası Erbaa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza, Erbaa ilçesi Karayaka bulvarı Organize sanayi yolunda saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Erbaa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
TOKAT'ın Erbaa ilçesinde freni boşalan bir kamyon, yol kenarındaki ağaçlara çarparak durabildi. Kazada kamyon şoförü ve yanındaki bir kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar Erbaa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Jandarma kaza ile ilgili inceleme başlattı.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde freni patlayan bir kamyon, yol kenarındaki ağaç ve direklere çarparak durabildi. Kazada kamyon sürücüsü ve yanındaki bir kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve kaza nedeniyle yol bir süre kontrollü olarak trafiğe kapatıldı.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobilin devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı. Kazada yaralanan kişi, Erbaa Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde aldıkları bir ihbar sonucu bağ evine giden jandarma ekipleri, eve girdikleri sırada meydana gelen patlamada yaralandı. Yaralanan 5'i jandarma personeli 7 kişi hastanede tedavi altına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu ise patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada ''İlk bulgulara göre olayın aileler arası bir husumetten kaynaklandığı anlaşılmaktadır.'' ifadelerini kullandı.
Tokat'ın Erbaa ilçesine bağlı Karayaka beldesi Hürmüzlü köyünde bir ihbar üzerine giden jandarma ekipleri, eve girdikleri sırada patlama meydana geldi. İddiaya göre, olayda 2'si jandarma personeli olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.