Facebook Başkanı Mark Zuckerberg, Facebook'un bir mobile şirketi olduğunu ve mobile platformunun uzun vadede masa üstü internet sitesinden daha fazla kazanç sağlayacağını söyledi.
DÜNYA BORSALARINDAKİ SON DURUM İÇİN TIKLAYIN...
San Francisco'da düzenlenen TechCrunch konferansında konuşan Facebook Başkanı Mark Zuckerberg, mobil reklamlardan, masa üstü reklamlara göre daha fazla harcama yapmayı beklediğini çünkü mobile reklamların platforma daha entegre olduğunu söyledi.
Bigpara turuna katılın
Altın fiyatları, döviz fiyatları, dolar, euro, sterlin, canlı borsa, hisse senetleri, hisse fiyatları, dünya borsaları, en çok artan hisseler, en çok azalan hisseler, uzman görüşleri, banka faizleri, VOB, teknik analiz, KAP haberleri
Son Dakika › Finans › Daha Fazla Para Kazanmanın Yolunu Buldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.