Evet Çadırında Nikah Kıydılar - Son Dakika
Genel

Evet Çadırında Nikah Kıydılar

Evet çadırında nikah kıydılar Bakanlar Evet çadırında nikah şahidi olduESKİŞEHİR - Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Eskişehir'de 'Evet' çadırında nikah kıyan çiftin şahitliğini yaptı.

07.04.2017 20:41

Evet çadırında nikah kıydılar

Bakanlar Evet çadırında nikah şahidi oldu

ESKİŞEHİR - Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Eskişehir'de 'Evet' çadırında nikah kıyan çiftin şahitliğini yaptı.

Bir dizi ziyaretlere ve açılışlara katılmak üzere Eskişehir'de bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 'Evet' çadırında nikah kıyan Avukat çift Kübra Çelikbilek ve Volkan Öztürk'ün şahitliğini yaptı. Vilayet Meydanında bulunan çadırda nikahlarını gerçekleştiren çiftin törenine bakanların yanı sıra AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, AK Parti Eskişehir İl Başkanı M. Dündar Ünlü, partililer ve çiftin yakınları katıldı.

"En az 5 çocuk"

Nikahta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 çocuk tavsiyesini çifte hatırlatan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Yalnız Cumhurbaşkanımızın takdirlerini unutmayın. Biliyorsunuz önce 3'tü şimdi sayı yükseldi. En az 5. Hadi bakalım. Sizlere özel bugün fidanlar getirdik" ifadelerini kullandıktan sonra çiftin nikahı kıyıldı. Çiftin nikahında Bakanlar da şahitlik için 'Evet' derken nikah hediyesi olarak bakanlar tarafından çam fidanı hediye edildi.

"Her güzel şeyin bir evetle başlar"

Duygularını dile getiren gelin Kübra Çelikbilek, "Biz zaten her güzel şeyin bir evetle başladığını bildiğimiz için böyle bir konsept oluşturmak istedik. Bu konseptte sayın Bakanlarımız ve milletvekillerimiz arkamızda olarak bizi desteklediler. Bu konuda biz de onların yanında olmak istedik. Onlardan Allah razı olsun. Onlar da bizi memnun ettiler" dedi.

Damat Volkan Öztürk ise, "Aynı şekilde her güzel bir evetle başlar diye düşündük. Bizim için en önemli evet buydu. İnşallah 1 hafta sonra da ikinci önemli evetimizi yapacağız. Böyle bir konsept oluştu. Gelen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Evet Çadırında Nikah Kıydılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Evet Çadırında Nikah Kıydılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement