Şehit Jandarma Er Demirel Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Genel

Şehit Jandarma Er Demirel Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Jandarma Er Demirel son yolculuğuna uğurlandı ANKARA - Şırnak'ın Uludere ilçesi kırsalında araçla intikal halindeki güvenlik güçlerine teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Er Muhammed Furkan Demirel, Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı tören ile son...

28.06.2017 18:08

Şehit Jandarma Er Demirel son yolculuğuna uğurlandı ANKARA - Şırnak'ın Uludere ilçesi kırsalında araçla intikal halindeki güvenlik güçlerine teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Er Muhammed Furkan Demirel, Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

Şırnak'ın Uludere ilçesi Elmalı Üs bölgesine yemek götüren askeri araca PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Er Muhammed Furkan Demirel son yolculuğuna Ankara'da uğurlandı. 22 yaşındaki bekar Jandarma Er Muhammed Furkan Demirel'in cenaze namazı ikindi namazını müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde kılındı. Törene şehidin annesi Aliye, babası Mahir ve Ali ve Mert adındaki iki kardeşinin yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehir Er Muhammed Furkan Demirel'in cenazesi Altındağ Karacaören Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Şehit Jandarma Er Demirel Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Şehit Jandarma Er Demirel Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement