15 Temmuz Şehitlerinin Kabirleri Ziyaret Edildi - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Şehitlerinin Kabirleri Ziyaret Edildi

15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan ikiz polisler Ahmet ile Mehmet Oruç'un babası Hacı Ali Oruç, Adana'da oğullarının kabrini ziyaret etti. Adana Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, İl Emniyet Müdürü ve askeri erkanın da yer aldığı heyet, şehit ikizlerin kabrini ziyaret ederek dua etti ve karanfil bıraktı. Vali Elban, ziyaretin amacının şehitleri minnetle anmak olduğunu belirtirken, Hacı Ali Oruç ise her yıl aynı acıları yaşadıklarını ve vatan için canlarını vermeye hazır olduklarını ifade etti. Heyet, ayrıca diğer şehitlerin kabirlerini de ziyaret etti.

14.07.2023 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 TEMMUZ darbe girişiminde şehit olan ikiz polisler Ahmet ile Mehmet Oruç'un babası Hacı Ali Oruç, Adana'da oğullarının kabrini ziyaret etti. Baba Oruç, Her 15 Temmuz'da yaralarımız bir kere daha acıyor. Bu vatan için bizler de gerekirse canımızı vermeye hazırız dedi.

Adana'da Vali Süleyman Elban, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, askeri erkan ve kent protokolünden oluşan heyet, bugün 15 Temmuz darbe girişiminde Ankara'da şehit edilen polis memuru ikizler Ahmet ve Mehmet Oruç'un Ali Hocalı Mahallesi Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret etti. Burada şehit ikizlerin babası Hacı Ali Oruç ile bir araya gelen heyet, dua edip, kardeşlerin kabrine karanfil bıraktı.

'ŞEHİTLERİMİZİ MİNNET DUYGUSUYLA ANIYORUZ'

Adana Valisi Elban, Ülkemiz, tarihinde görülmemiş bir ihanetle karşı karşıya kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, gözünü kırpmadan vatan ve mukaddesat uğruna canını feda etmeye hazır birçok kahraman vatan evladının fedakarlığıyla ihaneti bertaraf ettik. Bu belayı defederken 251 şehit verdik. Bugün, bu şehitlerimizi minnet duygusuyla anmak için ziyaret ediyoruz dedi. İkiz şehitlerin babası Hacı Ali Oruç ise her yıl 15 Temmuz'da aynı acıları yaşadıklarını belirterek Allah, bir daha böyle hain bir darbe girişimi göstermesin. Her 15 Temmuz'da yaralarımız bir kere daha acıyor. Bu vatan için bizler de gerekirse canımızı vermeye hazırız diye konuştu. Heyet, şehitler Halit Yaşar Mine ile Yunus Uğur'un kabirlerini ziyaret etti.

15 Temmuz Şehitlerinin Kabirleri Ziyaret Edildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Şehitlerinin Kabirleri Ziyaret Edildi - Son Dakika


Advertisement